Szelényi hatályon kívül helyezné a letelepedési kötvényekről szóló jogszabályt

2015. január 28. 10:08

Szelényi Zsuzsanna, az Együtt színeiben politizáló független országgyűlési képviselő kezdeményezte a letelepedési kötvényekről szóló jogszabály hatályon kívül helyezését. A képviselő szerint Magyarországot a „gazdasági bevándorlóktól” kell védeni.

2015. január 28. 10:08

A letelepedési kötvényekről szóló jogszabály hatályon kívül helyezését kezdeményezi az Együtt színeiben politizáló független országgyűlési képviselő.

Szelényi Zsuzsanna szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a kormánynak nem a hazájukból elüldözött földönfutókat kell zaklatnia, hanem a valódi „gazdasági bevándorlók” ellen kell fellépnie. Az ellenzéki politikus szerint a bevándorlási kötvényt megvásárlókról az államnak – „azon kívül, hogy ki tudják fizetni az offshore cégeknek a megfelelő mennyiségű összeget – semmilyen információja nincsen, azaz bárkik lehetnek, ez pedig a jogbiztonságot és Magyarország biztonságát egyaránt fenyegeti.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2015. január 28. 13:21
Bezzeg ha egy fideszes adna be módosítót, akkor gyönyörtől elhaló hangon dicsérgetnétek :) De OK.! Tud.véve, hogy a Mandiner kommentelőinek jelentős része amellett van, hogy egy marék pénz fejében bárkit beengedjünk. Fegyvercsempészt, drogüzért, emberkereskedőt is akár. Fizessünk neki kamatot a pénzéért és bónuszként adjunk állampolgárságot. Ja, most már nem ostorozzátok az offsorozást sem, mióta a ti csókosaitok kavarnak vele :) Teflonpofájú maffia :)
Morgen
2015. január 28. 12:22
Szelényi már azt is szeretné, ha a száz kapna három nullát. Pedig nagyon akarja, de nem hoznak még ezer embert! Ki érti ezt? :-))
Secnir
2015. január 28. 10:32
"Az ellenzéki politikus szerint a bevándorlási kötvényt megvásárlókról az államnak – „azon kívül, hogy ki tudják fizetni az offshore cégeknek a megfelelő mennyiségű összeget” – semmilyen információja nincsen, azaz bárkik lehetnek, " iiigen, ezt már felvetettem többször, hogy még egy hétköznapi nemzetbiztonsági átvilágításon sem esnek át. ha valaki kínából, oroszországból stb be akar jönni, az leperkál egy fix összeget, és bent van az országban. az EU-ban. itt szerezni magyar állampolgárságot további két hét, és szabadon mozoghat az EU-ban, mint magyar állampolgár. kifejezetten örülnek neki a különböző nemzetbiztonsági szolgálatok.
Gombóc XVI. Artúr
2015. január 28. 10:30
Pecunia non olet. Ezt pedig jól tudják a fiúk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!