Index: Politikusvédő szakszervezettel tér vissza Árok Kornél

2014. december 23. 16:57

A Magyar Politikusok Szabad Szakszervezetét készül megalapítani Árok Kornél, mivel Ezen a területen semmilyen érdekvédelemmel sem rendelkeznek az egyébként speciális jogviszonyban álló munkavállalók” – írja az Index. Ároknak az ötletet Kocsis Máté drogtesztje adta.

2014. december 23. 16:57

Szakszervezetet alapít Árok Kornél: a Magyar Politikusok Szabad Szakszervezetét. Árok közölte, hogy az ötletet Kocsis Máté bejelentése adta, amely szerint kiemelnék a társadalom egyes rétegeit, és azokra speciális szabályokat hoznának – írja az Index.

 
„Mint ismert, Kocsis a politikusokra is kiterjesztette volna – az újságírókon és a 12-18 év közöttieken túl - az évenkénti kötelező drogtesztet. Ezen a területen semmilyen érdekvédelemmel sem rendelkeznek az egyébként speciális jogviszonyban álló munkavállalók. Egyértelmű, hogy ebben a szférában is szükség van egyéni érdekképviseletre, mivel semmilyen munkaviszonyban sem engedhető meg, hogy a hatalom kénye-kedve szerint alakítsa emberek bér-, szociális, és munkakörülményeit mindennemű egyeztetés nélkül” – közölte Árok.
 
Az új szervezet céljai között szerepel, hogy „egységesen, és hatékonyan képviseljük, és érvényesítsük a politika állami, önkormányzati és egyéb szervezeteinél foglalkoztatott munkavállalókat, figyelembe véve a dolgozók sajátos társadalmi, gazdasági, szakmai, szociális és kulturális szerepét és érdekeit”.
 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. december 23. 21:58
Szakszervezetisnek túl politikus volt, politikusnak most meg túl szakszervezetis...
balbako_
2014. december 23. 21:20
Mert elnyomják a politikusokat ugye?
pitypang1125
2014. december 23. 19:52
"A Magyar Politikusok Szabad Szakszervezetét készül megalapítani Árok Kornél," Édes istenem ezt nem hiszem el! Nesze neked ballib ezt az ilyen megélhetési embereket érdemlitek! Ha a politika nem jött össze akkor megpróbálkozunk visszakuncsorogni a szakszervezeti pályára! De ezt is így!? Kik lesznek a tagok? Gyurcsány, vadai vagy kik? Most éppen a szakszervezeti vonalba kíván belecsimpaszkodni? Van egy olyan érzésem hogy Glaskóék elhajtsák mint a magzatvizet! Ez csak egy új évi vicc lehet!
GV0917
2014. december 23. 19:12
Na ilyen hülyeséget csak gyermekkoromban hallottam, mikor már kezdett a szakszervezet egyeseknél agykárosodást okozni! Együtt gajdolta a sok utcakölyök!Ma hátrányos helyzetű éhező gyermeket értünk alatta, de egy életre való suhanc a mindennapi betevőre valót így ,vagy úgy, de megteremtette magának! Mi vagyunk hát a csikkszedők! Szabad szakszer vezetők! Jelszavunk csak egy! Sok csikk sokra megy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!