Hivatalosan is beállt Kész mögé az MSZP

2014. december 04. 11:03

Az MSZP helyi vezetői szerint a veszprémi választás országos ügy, a demokratikus ellenzék veszprémi győzelme pedig nemzeti érdek; a párt nem állít tehát saját jelöltet az időközi választáson, hanem támogatja a függetlenként induló Kész Zoltánt.

2014. december 04. 11:03

Hivatalossá vált, hogy az MSZP nem állít saját jelöltet, hanem a függetlenként induló Kész Zoltánt támogatja a veszprémi időközi országgyűlési választáson– közölte az ellenzéki párt két helyi vezetője csütörtökön az MTI-vel. Hartmann Ferenc, az MSZP veszprémi szervezetének elnöke és Gőgös Zoltán, az MSZP Veszprém megyei elnöke közleményében azt írta, szerda este döntött a veszprémi szervezet tagsága, hogy támogatják Kész Zoltán angoltanár, a „Közfelháborodás napja” veszprémi szónoka indulását „a Fidesz kétharmados parlamenti többségéről döntő” időközi választáson.

Közölték, örülnek, hogy olyan jelöltet tudnak támogatni, aki élvezi a demokratikus ellenzék szinte minden szervezetének támogatását. A veszprémi választás országos ügy, a demokratikus ellenzék veszprémi győzelme pedig nemzeti érdek – hangsúlyozták az MSZP helyi vezetői, egyben azt kérték: a demokratikus ellenzék Kész Zoltán támogatásáról még nem nyilatkozó tagjaitól, hogy a lehető leghamarabb tegyék ezt meg. 

Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője szerdán közölte, hogy a párt országos elnöksége a civil szervezetek által támogatott Kész Zoltán támogatását ajánlja a helyi MSZP-szervezetnek. Korábban a Demokratikus Koalíció, a Magyar Liberális Párt, az Együtt – A Korszakváltók Pártja jelezte, hogy támogatja a független jelöltet. Csütörtökön Bokros Lajos pártja, a MoMa is közölte, hogy támogatják Kész Zoltánt. 

A Nemzeti Választási Bizottság február 22-re tűzte ki az időközi országgyűlési képviselő-választást Veszprém megye 1-es számú egyéni választókerületében. Az uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibor helyére választanak képviselőt.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toledo
2014. december 04. 18:38
Láttam Kész elvtárs sajtótájékoztatóját.Elnézve szereplését, szerintem ez a tanárka buzi!Méltó a söpredék támogatására!
GV0917
2014. december 04. 17:42
Hajdanában , danában volt a mai MSZP egyik elődjének Magyar Kommunista Párt-nak egy mozgalma! Az MHK, ezt megelőzően az LMHK. E utóbbi szolgai fordítása volt a Szovjetunióbeli széles tömegekre kiterjedő Partizánmozgalmi alapképzésnek a Bugy Gotov-nak (Légy kész!)Így aztán a MUNKÁRA HARCRA KÉSZ mozgalom - pártutasításra kötelező volt minden hat évnél idősebb állampolgárra! (volt hetven éven felüli kategória is!) Most is össze gyűltek a mezei pockok a kóbor macskák é rókák legnagyobb örömére! Mert Veszprémben Mindenki (osztály)Harcra Kész MHK ! MOMÁM! Még a Laji is!Bár táncolni azt tud, ő csak bajuszpedrésből fog indulni! Abban utolérhetetlen!Rajta kívül még a HARTMAN ÉS a-nem, nem a Slachta hanem a Van Goegh!A megyei elnök! Indult volna Simon is, de ő követte a nóta nóta szövegét : / ..a Hartman és a Slachta Ki pénzét banka rakta, Onnan is kilopta (168 milla) Mivel ő nem volt sem Hartman, sem Slachta, így még a börtönt lakja! No várjátok Pap elvtárs és Szekeres Imuka népei, hogy a kívánságotokra felakasztatott Brusznyai szelleme álmatlan éjszakákat okozzon a bolsiknak!
várúr
2014. december 04. 15:24
Már meg sem lep, hogy a ballibek képtelenek önálló jelöltet indítani. Inkább egy fidesz-szökevényt választottak. A Jobbik is Törököt fogott, ami enyhén szólva meglepett. A kaland hamar véget ért. Meglátjuk, meddig jut Kész, avagy kikészül az izgalmak során, mint Török Gábor.
red label
2014. december 04. 15:13
Ha a komcsik beállnak Kész mögé, akkor kész lesz a Kész öröke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!