Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

LMP: A kormány fordítva ül a lovon

2014. október 05. 13:36

Az LMP ingyenesen használható sportpályákat hozna létre Budapesten a fővárosiak sportolási lehetőségeinek bővítése érdekében – a mondta Csárdi Antal, a párt főpolgármester-jelöltje vasárnap.

2014. október 05. 13:36

Az LMP ingyenesen használható sportpályákat hozna létre Budapesten a fővárosiak sportolási lehetőségeinek bővítése érdekében.  Ezt Csárdi Antal, az ellenzéki párt főpolgármester-jelöltje jelentette be vasárnap a XVI. kerületben tartott sajtótájékoztatóján, amelyen Mizsei László, az LMP kerületi polgármesterjelöltje is részt vett.

 
Csárdi Antal úgy fogalmazott, miközben a kormány százmilliárd forintokat költ új stadionok építésére, addig a budapestieknek az iskolán kívül nem áll rendelkezésükre ingyenes sportolási lehetőség. 
 
„A kormány fordítva ül a lovon” – mondta, majd kiemelte, a sportolást nemcsak a kivételezetteknek kell elérhetővé tenni, hanem minél szélesebb körben, például a hátrányos helyzetűeknek is biztosítani kell.     
 
Mizsei László azt kezdeményezte, hogy minden iskolában helyezzenek el legalább egy pingpongasztalt, és emellett ígéretet tett arra, hogy kerületükben ismét biztosítják egy sportpálya ingyenes használatát, amit szerinte a városrész jelenlegi vezetése szüntetett meg.
 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. október 06. 10:14
"A kormány fordítva ül a lovon!" Zöldségesünk komoly képzavarokkal küszködik. Vajh ő találja ki ezeket az idétlen megszólalásokat, vagy egy csapat segíti benne? Falus-i magasságokba ért.
Mich
2014. október 05. 19:56
Hogy kik ülnek fordítva a lovon, azt a választások jól (és egyre világosabban) mutatják... ...a Ballik meg a Jobbik határozottan fordítva ül, az LMP meg keresztbe fekszik a lovon...
kurbitalis
2014. október 05. 19:39
Hülye! Van egy csomó ingyen sportolási lehetőségeket kínáló szabadtéri pálya. Például a Városmajorban is. De van a XI. kerületben, a Kelenföldi lakótelepen, a Hamzsabégi úton, a Városligetben és még számos helyen. Olyan hülye ez is, mint Horn Gyula, amikor a nyugdíjasoknak ingyen repülőjegyet ígért, vagy a másik hülye, aki ingyen BKV utazást.
paraklétosz
2014. október 05. 17:15
„A kormány fordítva ül a lovon” - és így is több lóhosszal nyeri a futamokat. Nem semmi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!