Kónya: Hibát hibára halmoz a baloldal

2014. október 05. 11:19

Nem ülne át a Demokratikus Koalíció padsoraiba Kónya Péter.

2014. október 05. 11:19

A Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke a Hír TV kérdésére cáfolta, hogy megkereste volna Gyurcsány Ferenc. Kónya Péter azt mondta, olyan forgatókönyv nem fordulhat elő, hogy a DK-ba lépjen át, de egy szorosabb szövetséget el tudna képzelni Gyurcsányékkal. Kónya Péter szerint a baloldal hibát hibára halmoz a választások előtt, például rosszul választották meg közös jelöltjeiket.

„Hiba volt, hogy a nyilvánosság előtt folyt számos olyan vita, hogy kiszivárogtak például a belső ellentétekről, belső vitákról. Ez egyébként természetes egy ilyen együttműködésnél, de ez nem a nyilvánosság előtt kell, hogy történjen. Azt láttam, hogy hiba volt például számos esetben a személyek kiválasztása. És talán a legnagyobb hiba, az volt, hogy a demokratikus ellenzéki erők nem értették meg az emberek szavát, azt, hogy mit is szeretnének az emberek, Hanem egyfajta felülről irányítottan próbáltak belevágni a választásokba. Szerintem nagyon fontos lenne, hogy együtt éljünk mi politikusok, vezetők, együtt éljünk a hétköznap embereivel és megértsük az ő szavaikat, igényeiket, az ő elvárásaikat, és ennek rendeljünk alá mindent. Nem vezetni kell az embereket, hanem szolgálni őket” – fogalmazott a Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2014. október 06. 09:22
A 'bal'oldal nem halmozza a hibákat. Ők maguk azok.
Peter8811
2014. október 06. 06:42
Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke. Jaruzelsky a Szolidaritásban?
Peter8811
2014. október 06. 06:30
Sok az Ész kimó kevés a hülye választó!
Kamcsatka5
2014. október 05. 21:17
Már a nevetek is hazugság volt! Tehát a kezdet!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!