Kompolt: a helyi romák szerint megvették a voksaikat

2014. október 26. 10:11

Azt állítják a helyi romák Kompolton, hogy a polgármester fizetett a szavazataikért. A településvezető tagad.

2014. október 26. 10:11

 A Hír TV Célpont című műsorának nyilatkozó helyi romák állítása szerint szavazatokat vásárolhatott Kompolt ötödször újraválasztott polgármestere. A helyi cigányok azt állítják, 2-3 ezer forintot kaptak a voksokért. A polgármester egyetlen szavazattal győzött. Az ügyben az egyik képviselő feljelentést tett. A polgármester tagadja, hogy bárkit is lefizetett volna. A polgármestert ötödször választották újra.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2014. október 26. 16:55
akkora marhaság ez a megvették a szavazatom. mért nem akarják megvenni az enyémet! akinek esze van az attól a hülyétől aki felajánlja nyugodtan elveheti a zsét, aztán bemegy a fülkébe és arra szavaz akire eredetileg is akart. jó. ok. ez az egész csak politikai hangulatkeltés, de akkor is.
csuka
2014. október 26. 15:09
A Debreceni Ítélő tábla úgy látszik nem képes értelmezni a választási törvényt (Esetleg tudná, de valamiért nem tette ... A FIDESZ-el együtt ezeket is ki lehetne tiltani az USA-ból.): A Debreceni Ítélőtábla Orosz Mihály Zoltán polgármester alkotmánybírósági panaszára megváltoztatta ítéletét (mely ide kattintva tölthető le - a szerk.), ugyanis: "Abban az esetben, ha a jogalkalmazó választási szerv hozott határozatában téves tájékoztatást nyújt a határozata ellen igénybe vehető jogorvoslatról, annak benyújtásáról, az elbírálására hatáskörrel bíró szervről, az abból fakadó késedelem nem értékelhető a kérelmező hátrányára, azáltal a jogorvoslathoz fűződő törvényen alapuló joga nem sérülhet. Az Érpatak településen mindkét szavazókörben az eseménytelen szavazás tényét a közokiratoknak minősülő szavazóköri jegyzőkönyvek igazolják. A fellebbezéshez csatolt tanúnyilatkozatok annak cáfolatára nem alkalmasak." Forrás: https://kuruc.info/r/2/134925/
potyka
2014. október 26. 11:49
Fidesz 2/3-ad! :DDDDD Mindig is mondtam a lófaszát azt van itt 2 millió fideszhülye! Mocskos csaló gazember fidesz biorobot banda! :DDDDDD
Felebarát
2014. október 26. 11:21
hogy lehet "szerint" voksot venni, most vett vagy nem vett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!