Központosítja a kommunikációt a kormány

2014. szeptember 05. 18:56

Az egységes, koordinált kormányzati kommunikáció érdekében központi kommunikációs hivatalt hoz létre a kormány.

2014. szeptember 05. 18:56

A Magyar Közlöny legfrissebb, pénteki számában megjelent kormányhatározat szerint az új szervezet – a Magyar Nemzeti Bank, az önálló szabályozó szervek, valamint az autonóm államigazgatási szervek kivételével – a központi költségvetési szervek, valamint a többségi állami tulajdonban lévő gazdálkodó szervezetek reklám-, PR- és kommunikációs feladatait látja majd el.

A szervezet létrehozásáról szóló előterjesztést Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter bevonásával szeptember 15-ig kell elkészítenie és benyújtani a kormány részére – olvasható a határozatban.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2014. szeptember 16. 05:31
Az ne zavarjon, hogy az áltad felsorolt személyek nem a kormányszóvivői voltak, hanem a fideszé, mint pártté, ill a frakciójé. A Kormány teljesen független, mivel a kormányzat függetlenül müködik a párttól. Nagy lehet a zavar a parlamentális többpárti demokrácia és annak strukturája terén.
Ángyán Páván
2014. szeptember 16. 05:30
Az irigység az a bűn, amely magában hordja büntetését.
Ángyán Páván
2014. szeptember 16. 05:30
A ti időtökben az volt, bőgatyás?
poppy flower
2014. szeptember 16. 05:30
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan,helyesíró!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!