Tereskova: Orbán eszméletlenül karizmatikus

2014. augusztus 05. 16:50

Kihúzta az anyagi válságból, ezért őrangyalként tekint a miniszterelnökre Nagy Kriszta Tereskova. Az Orbán-portrékat festő művész elmondta: számára ez most olyan, mint egy szerelem.

2014. augusztus 05. 16:50

Nagy Kriszta Tereskova nem foglalt állást sem Orbán Viktor mellet, sem ellene, de szerinte a miniszterelnök „eszméletlenül karizmatikus”. Szerinte olyanok az Orbán-portréi, mint egy Rorschach-teszt tintapacái. A művész azt is elmondta, hogy a sokszori lefestés után megszerette Orbán Viktort.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2014. augusztus 06. 15:28
Szerintem ez a nő nem százas, de ettől függetlenül abban maximálisan igaza van, hogy a Zorbán valóban és erősen karizmatikus egyén. Éppen ebbe is fog beledögleni ballibsi oldal, mert nem hogy egy közepes karizmával rendelkezőjük sincs, hanem csupa nulla karizmával rendelkezőt állitanak sorba. Ahogy mindig is tették, csak mindezt eltakarta a teljes média szelük. (Még inkább, média szellentésük.) Még mindig nem értik, hogy gerinc nélkül nincs karizma. Sem.
TAVIROZSA
2014. augusztus 06. 11:34
Azért ennek a "művészeti akciónak" nem ez volt az eredeti kifutása és célja, de akkor mi is volt ???
alex44
2014. augusztus 06. 09:51
Nekem meg a kápó olgátokról van meg a véleményem,sugárzik belőle a gyűlölet mikor neki nem kedves vendége van a szektatv nek.
kicsikata
2014. augusztus 06. 00:45
Ügyes kislány :) akik veszik azok pedig bizony kordokumentumot vásárolnak, kicsit drágábban is elment volna, alá van árazva :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!