Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Lemondott a KLIK vezetője

2014. július 04. 12:29

Az Index információi szerint Marekné Pintér Aranka közös megegyezéssel távozik a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ éléről. Korábban számos kritika érte a szervezet működését.

2014. július 04. 12:29

Az Index arról ír: távozik a KLIK éléről Marekné Pintér Aranka. A több mint százezer iskolai oktatót foglalkoztató, ezzel az ország legnagyobb munkaadójának számító KLIK-et vezető Marekné iránt a portál szerint megrendült a bizalom, és új vezető kinevezése várható. A vezető pár hónapja dicsérte a KLIK eredményeit, miközben számos irányból kritizálták a szervezet működését.

Korábban az Index hozta nyilvánosságra Szabó Balázs miniszteri biztos tanulmányát, amelyben a szervezet átvilágítása után számos súlyos problémát talált a KLIK működésében.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. július 04. 15:38
Én sajnálom az Arankát...
imres
2014. július 04. 15:20
Azt gondolom, sokan vannak olyanok, akik a legnagyobb közalkalmazotti kör zavaros fizetési viszonyaiban érdekeltek. Olyanok, akik az igazgató kurvájaként plusz juttatásban részesültek. Én örülök neki, hogy ezek a kiskapuk megszűntek. Ugyanez vonatkozik az egészségügyre is.
peninsulavaldes
2014. július 04. 15:16
szegény Aranka
nyugalmazott tanár
2014. július 04. 13:35
Egy jó irányba mutató, feltétlen szükséges intézmény ezekben a hónapokban esik át a gyermekbetegségein. Főként a bentragadt és beszivárgott gáncsoskodók miatt. Többségében helyes szabályozást sikerült lejáratniuk az alkalmazottaknak. Csak egy jellemző példa: La fel akarja tenni egy matematikatanár a portfólióját, akkor be kell írnia azt is, hogy milyen művészeti eredményeket tud felmutatni. Hát ezt biztos nem a vezetőasszony agyalta ki. de sokaknak okozott vele fölösleges bosszúságot a KLIK. És a sor meglehetősen hosszú. Nem lemondani, hanem kitakarítani az oda nem való alkalmatlanoktól!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!