Politikusoknak ne kelljen reklámadót fizetni?

2014. július 05. 10:55

A hvg.hu azt kérdezte a képviselőktől a reklámadó kapcsán: miért hirdetne az, aki nem végez gazdasági tevékenységet, és nem is politikus?

2014. július 05. 10:55

A KDNP-s Hargitai János nem tudja, mit reklámoznának a nem vállalkozó magánszemélyek, „de tegyék, ha jónak látják”. Azt viszont határozottan cáfolta, hogy a politikusokra írták volna azt a szabályt, miszerint a gazdasági tevékenységet nem folytató, de hirdető magánszemélyeknek nem kell reklámadót fizetniük. Szerinte egyébként a hvg.hu kérdései politikailag motiváltak.

A fideszes Fónagy János bevallotta, hogy a parlamenti szavazás nem mindig a lexikális tudáson alapul, ezért azt javasolta, kérdezzék az előterjesztőt. „Azt gondolom, Ön sem tételezi fel mondjuk rólam, hogy az egy nap szavazásra kerülő valamennyi kérdésben valamennyi szakmai anyagról és törvényről fejből tudok válaszolni, mikor Ön is most telefonról olvasta fel” – mondta a hvg.hu riporterének Fónagy. 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anton Chigur
2014. szeptember 16. 22:01
Miféle honlaphoz?
kamasuka
2014. augusztus 22. 14:12
Mi a hasonlóság a női és férfi tévézési szokások között? Mindkettő kedvenc filmje papírzsebkendővel a kezében ér véget ...
cutcopy
2014. július 13. 00:47
Ezt az arrogáns hvg majmot, egy honlap hirdetéséhez mit szólna..?
formaegy
2014. július 08. 18:20
Tudtommal ezért kapja az "éhbér" fizetését! Ez az egyik feladata! Felkészülni, napra készen lenni, stb. stb.!!! Akkor mi a francnak van ott? Gombot nyomni? Azt egy utcáról behívott ember is megtenné, és még fizetni sem kellene érte(el sem fogadná, mert mire leadózna, ingyen nyomott)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!