Varju László megy az Országgyűlésbe Molnár Csaba helyett

2014. május 26. 12:53

Mivel Molnár Csaba EP-mandátumot szerzett, megüresedett helyét Varju László, a DK pártigazgatója veszi át a parlamentben. A Jobbiknak is kell keresnie valakit Balczó Zoltán helyére: Zakó László és Bertha Szilvia neve merült fel.

2014. május 26. 12:53

Varju László DK-s pártigazgató veszi át Molnár Csaba megüresedő helyét az Országgyűlésben, mivel Molnár EP-mandátumot szerzett – írja az Origo. Varju korábban is képviselő volt, 2002-ben az MSZP színeiben jutott a parlamentben, a pártból 2011-ben lépett ki, amikor a DK megalakult. A mostani parlamenti választáson 39. volt a baloldali összefogás listáján, így nem tudott mandátumot szerezni. 

A Jobbik országgyűlési képviselője, Balczó Zoltán is EP mandátumot szerzett, de azt egyelőre nem tudni, ki foglalja majd el a helyét a magyar parlamentben. Az Origo szerint az országgyűlési mandátumról idén épphogy lecsúszott Zakó László és Bertha Szilvia neve is felmerült.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Axxtro
2014. május 26. 16:44
Egyáltalán nem hátrány, ha a féleszű Molnár, nem a magyar parlamentben rongálja a közhangulatot az eszement ostobaságaival.
GV0917
2014. május 26. 16:07
No ezt az eseményt is megkönnyezi Bauer Tamás, mikor "meglátja a karón Varjút!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!