Újraindítaná a panelprogramot az MSZP

2014. május 21. 15:55

Horváth Csaba azt mondta: a szocialisták ősztől nem csak Budapestet, hanem a panelprogramot is újraindítanák.

2014. május 21. 15:55

Az MSZP szerint egy teljes európai parlamenti (EP) ciklus telt el anélkül, hogy egyetlen panelfelújítási programot is elindított volna az Orbán-kormány; a szocialisták 2014 őszétől nemcsak „Budapestet indítják újra”, hanem a panelprogramot is. Erről Horváth Csaba, az MSZP alelnöke, fővárosi frakcióvezető és Szanyi Tibor, a párt EP-listavezetője beszélt szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Horváth Csaba közölte azt is, hogy ősztől egy lakbér-támogatási és egy a lakásrezsi díjhátralékot kezelő programot is elindítanak.

Szanyi Tibor azt mondta, ha Orbán Viktor nem engedi, hogy Európa segítsen a panelben lakóknak, akkor Budapest meg fogja találni annak a módját, hogy igénybe lehessen venni uniós támogatást. Beszélt arról, hogy az első rezsicsökkentést az MSZP által támogatott Bajnai-kormány hajtotta végre, amikor öt százalékra csökkentette a távfűtés áfáját.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2014. május 22. 11:11
4 emelet fölött nem szabad lakni. Káros az idegrendszerre. A panel amúgy is.
tevevanegypupu
2014. május 22. 07:06
Nem akarom elkeseríteni a kedves mszp-t de a panelprogram - legalábbis vidéken - megy tovább..
Apáczai
2014. május 22. 06:27
Az MSZP féle otthonteremtés valódi következményei leglátványosabban Miskolcon mutatkozik meg. Hogyan képesek lezülleszteni, tönkrevágni a nyugodt lakókörnyezeteket. Hogyan tesznek gátlástalanul és kíméletlen kegyetlenséggel földönfutóvá békésen élő polgárokat a világmegváltó programjaikkal.
pitypang1125
2014. május 21. 23:43
Hát ezek valóban hülyének nézik a választókat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!