Huszonhét fiút molesztált a csepeli tanár

2014. május 01. 10:13

Az alapítványi iskola kuratóriumának tagja szerint jól tudta manipulálni a gyerekeket a testnevelő tanár.

2014. május 01. 10:13

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. május 02. 12:14
Erdekes az is, hogy a kiskoru molesztalas sokkal tobbszor kerul eloterbe kisfiuk mint kislanyok kapcsan. Netan a buzik kozott tobb lenne a pedo?
xoxoro
2014. május 01. 22:19
Pár évtized, aztán ezek is vonulnak majd az Andrássy-n... :S
potyka
2014. május 01. 12:23
Biztos fideszes a patkány!
lutra
2014. május 01. 12:01
Rasszista kommentelőknek: a cigány anyuka nem azt mondta, hogy tudomása volt róla, hogy a nagyobbik gyerekét évek óta molesztálja, hanem azt, hogy van egy 10 és egy 7 éves fia, mivel a nagyobbik 4 éve jár iskolába, őt évek óta, a kisebbik most elsős, őt nyilvánvalóan csak ebben a tanévben molesztálhatta. Többi okostojásnak: A kiskorú veszélyeztetése nem szexuális bűncselekmény, mint részletesen elmondták a riportban, nyilván nem volt egyértelmű a verekedésben való szerepe, ezért dönthetett úgy az iskola, hogy megilleti az ártatlanság vélelme, és nem rúgták ki. Felháborító, hogy amikor a riportban elmondják, hogy a rendőrségi eljárás során merült fel sok rendbeli gyermekkorúak sérelmére elkövetett szexuális abúzus, a rasszista (nyilván jobbikos és komcsi) kommentelők nekiállnak kimosdatni a pedofilt, csak azért, mert a sértettek cigányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!