Na, most biztos a kétharmad

2014. április 23. 14:44

Két szavazókör kivételével tételesen átvizsgálta a Kúria a budapesti 15-ös számú választókerület érvénytelen szavazatait és megállapította, hogy a választási szervek jogszerűen nyilvánították érvénytelennek azokat. Így az országgyűlési egyéni választókerület eredménye nem változott meg, a mandátumot Kucsák László, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte – derül ki a legfőbb bírói testület honlapján közzétett határozatból.

2014. április 23. 14:44
A Kúria április 19-én rendelte el a budapesti 15-ös egyéni választókerület valamennyi érvénytelen szavazatának újraszámlálását. Az ügy azt követően került a Kúria elé, hogy a baloldali összefogás bírósági felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottság április 16-án meghozott határozata ellen.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2014. április 24. 08:17
Ez a lényeg! A sok hülye meg szedheti a kordont napestig.
ciseaux
2014. április 23. 21:32
Kevés nevetségesebb "video"-t láttam, mint ennek a szoci-polgártársnak a választások eredménye utáni szipogó, hát szabad így bánni egy védtelen nővel című bru-hu-hu "stand up"-ját, és jaj, most elejtek egy könnyet, mert hullára dolgoztuk magunkat, de nem sikerült, de a szoros eredmény mutatja, hogy a további erőfeszítések majd meghozzák a bla-bla-bla... Most csak azt mesélje el a hivatalos felelős, hogy végre véglegesen végleg megszámolták, átnézték, újra-átszámolták és tényleg ez a végeredmény! Mert nagyon UNCSI! Dátum, Pecsét helye....
Kopasz49
2014. április 23. 17:48
Kedves Ágika!Bízom benne,hogy most már tudomásul veszi a tényeket.Remélem lesz ideje a diploma munkája után járni.
trendo
2014. április 23. 17:23
Nyilván nem Kunhalmi pedálozott az újraszámlálásért, hanem a párt forszírozta (valóban lehet, hogy a DK frakció érdekében reménykedtek) Kunhalmi a választások után elsőként ismerte el ellenfele győzelmét és gratulált neki. Most, hogy már minden jogorvoslati lehetőség lezárult, és a dolog egyértelműen eldőlt, lehet menni zuhanyozni :) Ti is lazítsatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!