Megveheti az OTP az MKB-t

2014. április 02. 17:41

Az OTP intenzív tárgyalásokat folytat az MKB megvételéről annak anyabankjával, de az árban még nem tudtak megállapodni. Az MKB évek óta veszteséges.

2014. április 02. 17:41

Az OTP egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvegye az MKB Bankot, amely évek óta veszteséges – írja a Reuters értesüléseire hivatkozva az Index.

Az MKB a BayernLB leánybankja, az OTP az anyabankkal folytat tárgyalásokat az adásvételről. Az árban egyelőre nincs megállapodás.

Az MKB az elmúlt években százmilliárd forint körüli éves veszteséget ért el. Az utóbbi években a bajor állami bank pótolta a tőkét, azonban a BayernLB-t az állammal kötött megállapodás is kötelezi leánybankjának eladására.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. április 02. 19:01
Legalább az se nem lesz tovább kű földi!
micream
2014. április 02. 17:45
. A vád: korrupció Távollétében folytathatják le az eljárást Hernádi Zsolt a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója ellen Horvátországban, ha a bíróság helybenhagyja az ellene felhozott vádakat - mondta el kedden Kresimir Devcic, a zágrábi megyei bíróság szóvivője. Hernádi Zsoltot azzal gyanúsítják, hogy 2009-ben lehetővé tette és megszervezte kenőpénz átadását Ivo Sanader volt horvát miniszterelnöknek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!