Így ugorj hasast élő adásban

2014. április 24. 14:45

Tanítani való mozdulattal igyekezett láthatatlanná válni a Duna TV technikusa a Kívánságkosár élő adásában. Nem sikerült neki.

2014. április 24. 14:45

Kisebb technikai malőr csúszott a Duna TV Kívánságkosár című műsorába. A műsor technikusa véletlen bent ragadt a háttérben, miközben a műsorvezető már a következő műsorszámot konferálta fel. A technikus igyekezett menteni a menthetőt, és egy csodálatos hasassal láthatatlanná válni. Ez kevésbé sikerült neki.

Már csak annyi kérdésünk lenne az ügyhöz, hogy ezt ki vette észre és vette fel, valamint tette elérhetővé. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kárpáti Zoltán
2014. május 06. 20:03
Azt hitte az operatőrnek lesz annyi esze, hogy átmegy közelibe.
cutcopy
2014. április 25. 17:37
"véletlen bent ragadt a háttérben" Ahogy nézem nem bent ragadt hanem épp beérkezik a képbe.. "Már csak annyi kérdésünk lenne az ügyhöz, hogy ezt ki vette észre és vette fel, valamint tette elérhetővé" Hülye egy kérdéssorozat, mert aki tévét néz az feltehetőleg észre veszi ami képernyőn történik és fel is vehette, ezen kívül az MTVA videótárában a Kívánságkosár műsorai megtalálhatóak tehát elérhető..
tapsihapsi
2014. április 25. 17:37
egy kicsi torna mindenkinek kell... tralala, tralala... :D
Akitlosz
2014. április 25. 17:37
Az élő adás varázsa. Nekem a kedvencem, amikor az egyik német TV-ben a reggeli időjárás jelentésnél látszik, ahogyan az egyik műsorvezető éppen alszik, amire az időjós hölgy röhögőgörcsöt kap. Vigyázat, ragályos! http://www.youtube.com/watch?v=EU6VIhqfJwk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!