Kövér: Bő 300 milliárdos a fejlesztés az egészségügyi intézményekben

2014. március 31. 16:51

Kövér László Kaposváron elmondta: az egészségügyi intézményekben háromszázmilliárd forintot meghaladó értékű fejlesztés történik.

2014. március 31. 16:51

Háromszázmilliárd forintot meghaladó értékű fejlesztés történik az egészségügyi intézményekben, és csaknem 400 uniós fejlesztési program zajlik vagy már be is fejeződött az ország különböző pontjain – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Kaposváron.

A házelnök a Kaposi Mór Oktató Kórházban beszélt erről, ahol újabb fejezetéhez ért az uniós támogatású komplex tömbfejlesztési program, és átadták a 2,5 milliárdos kormányzati többletforrás biztosításával együtt mintegy 15 milliárdos Pólus projekt II/A ütemében elkészült, 2,7 milliárd forint értékű beruházást. 
 
Kövér László köszöntőjében kiemelte: 400 ezer ember számára válik hozzáférhetővé egy modern, 21. századi szemléletű és felszereltségű, a betegeknek és a személyzetnek egyaránt kényelmes és korszerű kórház – tette hozzá.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. március 31. 19:55
"400 ezer ember számára válik hozzáférhetővé egy modern, 21. századi .." Melyik országban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!