Béremelést ígért a rendvédelmi dolgozóknak Mesterházy

2014. március 05. 15:53

Az Összefogás miniszterelnök-jelöltje szerint a többkulcsos adózás bevezetésével azonnal nőni fog a rendvédelmi dolgozók nettó bére. Mesterházy Attila ezen kívül további bérfelzárkóztató programot, előmeneteli rendszert és új szolgálati nyugdíjrendszert is ígért rendvédelmi szakszervezetekkel folytatott megbeszélésén, valamint azt hogy a már szolgálati nyugdíjban lévők visszakapják státuszukat.

2014. március 05. 15:53

Azonnali, érezhető mértékű béremelést ígért a baloldali összefogás nevében a rend- és honvédelmi végrehajtó állománynak Mesterházy Attila szerdán Budapesten.

Az Összefogás miniszterelnök-jelöltje a rend- és honvédelmi szakszervezetekkel folytatott tárgyalása után elmondta: a többkulcsos személyi jövedelemadó bevezetése az állomány túlnyomó részének azonnali nettó fizetésemelést jelentene, emellett bérfelzárkóztató programot indítanának a büntetés-végrehajtásban dolgozóknak. A hosszú távon tisztes megélhetést biztosító előmeneteli rendszerről pedig egyeztetéseket ígért az érdekképviseleteknek.

Mesterházy Attila ígéretet tett egy új típusú szolgálati nyugdíjrendszer bevezetésére, és arra, hogy kormányra jutva visszaadják a szolgálati nyugdíjasok korábbi státusát, így mentesülnek az ellátásukat terhelő 16 százalékos adó alól.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. március 06. 07:07
1,A többkulcsos adóval nem nő a bére senkinek, viszont az átlagkereset fölött biztosan csökken. 2, Negyedévszázadig 2 kulcsos adó volt, a bérek elmaradása ez időtől datálható. 3,A többkulcsos adó oda vezetett, hogy 1 millió nyolcszázezer ember adózott és tartotta el az országot.
silvester
2014. március 06. 06:18
Mi van kufarok kiralya. Igergetsz,mert be vagy szarva,hogy a rendvedelmisek ,az elbukott valasztas utan ,viszonzasul a Ti szemeiteket lovik ki,betorik az ures fejeiteket viszonzasul a 2006 oktober 23. -ai amokfutok utan. Nem ,ettol Ne felj, Ezek a Rendvedelmisek mar Nem azok.Az elmult 4 evben sem tettek veletek es seggnyaloitokkal,ezutan Sem fogjak. Kapol te olyan ruhat a valasztason kufar maffia vezer,hogy a tieid kergetnek el ,futol majd'mint usa agar. AHK-s!!!/ agy hugy koves b.csunaj/.
Brigadéros
2014. március 05. 22:12
Olyan szegény ember nincsen, aki ígérni ne tudna...javasolnám még esetleg megígérni, hogy 20 éves korukban nyugdíjba mehetnek, ha az MSZP kerül hatalomra! :)
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. március 05. 22:04
Vagy: végre legitim lesz a korrupció. De megkönnyebbülnék. Nem kellene hazudozást hallgatnom többé közszolgálatilag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!