Bajnai nem ígér csodát

2014. március 07. 17:41

A volt miniszterelnök szerint ha győz az ellenzék, helyreállító kormányzásra van szükség.

2014. március 07. 17:41

Helyreállító kormányzásra lesz szükség a választás után – mondta Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője egy XI. kerületi lakossági fórumon pénteken. A volt miniszterelnök azt mondta: nem ígér csodát arra az esetre, ha az ellenzék győz. Helyreállító kormányzásnak kell következnie, amely megállítja az országot a lejtőn. Vissza kell állítani a jogbiztonságot, munkahelyeket kell teremteni, lehetővé téve a külföldre vándorolt fiatalok hazatérését, majd az oktatás átalakításával „vissza kell venni a jövőt”, mert az ország sorsa az iskolákban dől el – mondta. Végül – folytatta – helyre kell állítani a társadalmi szolidaritást a kétkulcsos adórendszer bevezetésével és a nettó minimálbér jelentős mértékű emelésével.

Bajnai Gordon hangsúlyozta: csak az ötpárti összefogás listájára és jelöltjeire leadott voksok segítik elő a kormányváltást, a többi szavazat Orbán Viktor hatalomban maradását szolgálja.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. március 08. 18:26
Bajnai nem ígér csodát. Pedig egyszer már megpróbálta. Még a Hajdúbét & Wallisos korszakában... Csak ő nem halakkal és kenyérrel, hanem a libák árával és az ÁFÁ-val akart csodálatos szaporítást... Amíg Jézus öt kenyérből és három halból egy többezres tömeget jóltartott, Bajnaiék is csodát csináltak! Több százezer liba árából +ÁFA csináltak öt liba árát.. Csoda- negatív csoda! Ez is valami...
Negue
2014. március 08. 01:51
Teljesen mindegy, hogy mit ígér..........
atila68
2014. március 07. 22:25
" az ország sorsa az iskolákban dől el " Ezért fáj ennyire az balliberális ellenzéknek az oktatási reform.
Brigadéros
2014. március 07. 22:02
Már az csoda, hogy Bajnai egyáltalán ígérgethet még politikusként... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!