A Fidesz szerint börtöntöltelékek álltak össze a baloldalon

2014. március 20. 14:01

A Fidesz szóvivője szerint a baloldalon semmi sem változott az elmúlt években, „bukott politikusok és börtöntöltelékek álltak össze”. Hoppál szerint Mesterházy Attila MSZP-elnöknek a baloldal megújításáról szóló ígérete hazugság volt.

2014. március 20. 14:01

A Fidesz szóvivője szerint a baloldalon semmi sem változott az elmúlt években, „bukott politikusok és börtöntöltelékek álltak össze”. Hoppál Péter azzal kapcsolatban fogalmazott így csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy – közlése szerint – a német megszállási emlékmű terve elleni szerdai baloldali tüntetés egyik szervezője Marsovszky Balázs volt, akit a Zuschlag-ügy hatodrendű vádlottjaként korábban börtönbüntetésre ítélt a bíróság folytatólagosan elkövetett csalásért.

A 2010 előtt „minden idők legkorruptabb kormányzását” elkövető szocialisták „tárt karokkal várták vissza” a jogerősen elítélt bűnözőt, sőt a hírek szerint „még szabadulóbulit is rendeztek a tiszteletére” – mondta a kormánypárt szóvivője.

Hoppál Péter azt is megjegyezte, hogy Marsovszky Balázs a XV. kerületi önkormányzat vagyonkezelési bizottságának tagjaként 3,5 millió forintért egy 78 négyzetméteres budapesti lakáshoz juttatta Zuschlag Jánost. A szóvivő mindemellett azért is megdöbbentőnek és képmutatónak nevezte a baloldal szerdai Szabadság téri demonstrációját, mert az említett Marsovszky Balázs évekkel ezelőtt együtt gúnyolódott a holokauszt áldozatain – a börtönből nemrégiben szabadult – Zuschlag Jánossal a Terror Háza Múzeum előtt.

Értékelése szerint Mesterházy Attila MSZP-elnöknek a baloldal megújításáról szóló ígérete hazugság volt, hiszen ahelyett, hogy pártja megszabadult volna a bűnösöktől, „tárt karokkal fogadják vissza azokat, akik esetenként köztörvényes bűncselekményekben érintettek”.

Mesterházy Attila nem elég, hogy „börtöntöltelékeket” fogad vissza a baloldalra, de titkolózik arról is, hogy Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettesen kívül még hány szocialista politikusnak van hamis afrikai útlevele és titkos bankszámlája – fogalmazott Hoppál Péter, aki szerint „itt az ideje, hogy színt valljon” az MSZP elnöke ebben a „bűncselekmény-sorozatban”, amelyben „szügyig gázol” a szocialista párt.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2014. március 20. 16:50
És valóban, mi is újult meg? A sok barom meg nehogy azt higgye hogy azok a trógerek bár mit is vissza fognak csinálni a Fidesz intézkedéseiből. Egész egyszerűen azért mert nincs pénz, nincs miből. Ha valahova adni akarnak, egy másik helyről azt el kell venni. Nos a gazdagabbaktól nem fogja, és ha akarná sem tudná. De nem is akarja érthető okokból! Mocskos hazug korrupt az egész, hazug demokráciával átitatott rendszer!
rajgy
2014. március 20. 16:38
Akkor egyszerűsödik a választási lap. A 17.helyre már csak egy "rácsot" kell nyomtatni. :)
székely
2014. március 20. 15:51
Ha ott börtöntöltelékek álltak össze akkor a FIDESZ rablógyilkosok gyülekezete.
Berecskereki
2014. március 20. 15:30
Van 2010 utáni is. Nincs a képviselőjelöltek között? Hiányolod? Majd lesznek. Mi van a mögöttük lévőkkel? A támogatókkal? Csak keresgélj. Aki keres az talál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!