„Ne engedjük elpaksolni a jövőnket!”

2014. február 03. 14:20

Így tüntetett a Greenpeace a paksi atomerőmű tervezett bővítése ellen.

2014. február 03. 14:20

Szegfalvi Zsolt szerint nem szabad engedni a paksi bővítést, ha az unokáink szemébe akarunk nézni. Majtényi László szerint Orbán szerződése nem köti a magyarokat. Ámon Ada, az Energiaklub elnöke szerint az atomenergia drága és nem biztonságos. Lányi András elmondta: a beruházás soha nem fog megtérülni.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2014. február 04. 00:38
Na asszongya: Forrás HIRTV: "Milliárdos megbízást kapott a paksi atomerőműtől az MSZP frakcióvezető-helyettesének korábbi cége. Józsa István mostanában a bővítéssel kapcsolatos aggályait hangoztatja, a Fidesz megvizsgálná a szocialista politikus lobbitevékenységét. 2000 és 2010 között több mint 6,5 milliárd forint értékű megbízást kapott a paksi atomerőműtől a Gépkar Kft. A társaság egyik tulajdonosa a szocialisták frakcióvezető-helyettese, Józsa István volt az érintett időszakban. Akkor már minden világos egy szoci főmokus elesett 6,5 milliárdtól.Ezért kell vesznie a Paksnak.
1120
2014. február 03. 22:14
"Elpaksolni a jövőnket!" Ilyet is csak egy főkretén mondhat! :)))
OIOIOI
2014. február 03. 20:57
Magyar SZÉL MAGYAR NAP MAGYAR TERMÁL-> ez magyar munkahely,+sokkal olcsóbb áram. Itt van leírva: http://www.origo.hu/idojaras/20140130-alternativ-energia-forgatokonyv-nap-szel-foldho-aramellatas-biztosan-kell-magyarorszagnak.html?sec-2
bookmark
2014. február 03. 18:38
Mivel az átlag magyart jobban érdekli az, hogy ha nem lesz áram, akkor a mélyhűtőben tönkremegy a zöldség meg a hús, vagy hogy gyalog kell felmenni az emeltre, mert nem megy a lift, mint az hogy valamilyen számára érthetetlen szó mint a nemzeti versenyképesség az most mi. Azt javaslom, hogy oktatási céllal kapcsolják le Paksot 2-3 napra a hálózatról és próbáljuk ki, hogy milyen az élet Paks nélkül. -40% áram. Az összes többi ellátó a túlterheléstől fog leállni a sógoréknál is. Csináljuk egy jó kis "Black out"-ot. Aztán 3 nap után a valós élettapasztalattal már könnyebben fogják a szavazók értékelni, hogy milyen jó, hogy van ez a Paks és mindenkinek az az érdeke, hogy még jó sokáig legyen is. Addig, amíg Paks teszi a dolgát és garantálja az ellátást, az ellenzék kockázat nélkül rúghat bele naponta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!