Gyurcsány: Orbán hazaáruló, aki hazudik reggel, délben és este

2014. február 02. 18:10

A volt miniszterelnök a vasárnapi ellenzéki tüntetésen árulónak, hazugnak és esküszegőnek nevezte Orbán Viktort.

2014. február 02. 18:10

Az ellenzéki összefogás vasárnapi, a paksi bővítésről szóló megállapodás ellen tartott tüntetésén Gyurcsány Ferenc azt mondta, „a miniszterelnök, aki azt állítja magáról, hogy soha nem hazudott, szemmel láthatólag hazudik reggel, hazudik délben, hazudik este!” – hallható az Index videóbeszámolójában. A rendezvény ideje alatt a Fidelitas Gyurcsánnyal és Putyinnal teleplakátolt kisteherautókból sugározta az őszödi beszédet.

A beszéd helyet kapott a volt miniszterelnök szónoklatában is: „Tíz őszödi beszéd minden ellentmondásossága, igazsága, tíz őszödi beszéd drámája nem ér fel azzal a hazaárulással, amit Orbán Viktor elkövetett. Orbán Viktor a hazug, az áruló, az esküszegő.”

Összesen 287 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. február 03. 14:33
Azzal hogy Libás kiment Amerikába rádöbbentette Klinton nénit, hogy a KISZ-esek már az amerikaiak spájz-ébe vannak.
Peter8811
2014. február 03. 14:08
Feri bácsi ne erőlködj nem megy ez neked! Azzal, hogy szemeket lőttetek ki, elástad magad őrökre már csak a hamvasztás segíthet rajtad ilyen Füstbe ment öt éves terv.
blaupanter
2014. február 03. 09:57
A hosszu kabattal semmi baj,csak annyi,hogy borbol kellett volna francisra,az orra ala egy kis pamacs es igaz kisse mas fizimiskaval lathattuk volna az uj adolfot.
tango47
2014. február 03. 09:56
Meseházi a másodhegadűs, Gordonka meg nevével ellentétben kontrás. A prímás ki lehet, hát a Gyurcsányi! Csak az a baj, hogy hamisan húzza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!