Neizer Anita vezeti a hvg.hu-t

2014. január 07. 10:12

Neizer a bajai videóbotrány nyomán lemondott Gavra Gábor után már október óta a hvg.hu megbízott főszerkesztője, január elsejétől pedig hivatalosan is főszerkesztői kinevezést kapott.

2014. január 07. 10:12

A közgazdász Neizer Anita 2011 júniusa óta dolgozik főszerkesztő-helyettesként a lapnál, október közepétől pedig megbízott főszerkesztő volt. A hvg.hu közleménye szerint a szerkesztőség egyetértésével született a január 1-jei kinevezésről szóló döntés. 

Neizer Anita a folytonosságot képviseli az oldal irányvonala tekintetében, de egyben új lendületet is szeretne vinni az immár több mint 350 ezres napi látogatottságú hírportál életébe. A gazdasági és politikai tartalmakon túl a nem közéleti témák (mint például a tech, kultúra, életmód) is nagy hangsúlyt kapnak. Mint elmondta, fontos számára az emberközpontú, úgynevezett szemmagasságból történő megközelítés, és az, hogy a hvg.hu továbbra is független és objektív hírportálként tájékoztasson.

Gavra Gábor, a hvg.hu előző főszerkesztője azután mondott le tavaly október 23-án, hogy a portál valódiként kezelte és közzétette a bajai választással összefüggő videofelvételt, amelyről utóbb kiderült, hogy megrendezett volt.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. március 16. 18:39
Független és objektív?Ez a hét legjobb vicce.
balbako_
2014. február 05. 10:33
Ennek is célja alulmúlni az Amerikai Népszavát? Mert Gavrának majdnem sikerült.
Wazze
2014. január 18. 16:27
Sajnos annyira buta vagy, hogy erre még reagálni sincs értelme!
Senye Péter
2014. január 12. 21:02
"...továbbra is független és objektív hírportálként tájékoztasson" - eddig nem az volt, hogyan lehetne továbbra is az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!