Dancsó József az Államkincstár új elnöke

2014. január 17. 19:14

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint Orosháza jelenlegi polgármestere megfelelő ember a posztra.

2014. január 17. 19:14

Dancsó József, Orosháza jelenlegi polgármestere lesz a Magyar Államkincstár új elnöke – jelentette be Varga Mihály pénteken délután Orosházán, az adósságkonszolidációról szóló sajtótájékoztatón. A fideszes országgyűlési képviselőt február elsejével nevezik ki a Magyar Államkincstár elnökének – mondta a nemzetgazdasági miniszter.

Varga Mihály kiemelte: az elmúlt hetekben több alkalommal konzultált Dancsó Józseffel, ezt követően kérte fel a poszt betöltésére. Személyében megfelelő ember áll majd a kincstár élén, jó ismerője a szakterületnek, nemcsak mint polgármester és képviselő foglalkozott ezzel a szakterülettel, szakmai végzettsége, a civil életben betöltött szakmai múltja is a pénzügyi területhez kapcsolódik – mondta a miniszter.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
improduktiv
2014. január 18. 09:07
Konrád György és Heller Ágnes nem tudott volna egy jobb nevet kitalálni? Őket kellett volna megkérdezni, talán találtak volna egy beszűkült agyú ballibát, aki megfelelt volna az itt őrjöngőknek.
kjkj945
2014. január 17. 21:26
http://www.allamkincstar.gov.hu/kincstar/tevekenysegunk
S0ma
2014. január 17. 20:36
Hát... Ha Dancsó úr valódi intézményt akar faragni a Kincstárból, nem lesz könnyű dolga! :)
gross
2014. január 17. 20:00
Egy politikai kinevezésről van szó, persze; ez jól illik a Fidesz stratégiájába - megjegyzem, ez egy létező megközelítés, nem csak Magyarországon (hanem mondjuk Ausztriában, Belgiumban is).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!