A rendőrség tud a robbantó leveléről

2014. január 27. 20:26

A rendőrség tud a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége elnökének küldött levélről, amiben egy magát Őrseregnek nevező szervezet magára vállalja a Lehel utcai bankfiók felrobbantását.

2014. január 27. 20:26

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) megerősítette az MTI-nek, hogy létezik az a levél, amelyet a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) elnökének küldtek a Lehel utcai robbantással kapcsolatban. „A rendőrség a levél létezésének tényét megerősíti, a levél tartalmával és a tett intézkedéseivel kapcsolatban azonban jelenleg tájékoztatással nem szolgál” – válaszolta az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

A VÉSZ hétfői közleményében az írta: „a VÉSZ elnöke 2014. január 22-én levelet kapott egy magát Őrseregnek nevező ismeretlen szervezettől, amely a levélben magára vállalta a Lehel úti bankrobbantást”.

Az ORFK korábbi közlése szerint január 13-án 4 óra 18 perc körül egy XIII. kerületi Lehel utcai pénzintézetnél robbantással elkövetett bűncselekmény történt. Az érintett épületben jelentős anyagi kár keletkezett, a detonáció során többek között két ATM is súlyosan megrongálódott. A robbantásban nem sérült meg senki.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misfits
2014. január 27. 22:03
Fletó volt ám !!!! http://coub.com/view/f9vm
sersem3
2014. január 27. 21:36
Biztos a fletó robbantott a drazsével karöltve,hogy keltse a feszkót. Magyarok Nyúlai,meg cigánygyilkosságok,torgyán felrobbantott erkélye..bla-bla-bla... Műbalhé a választások előtt,hogy egybetereljék a félős bárányokat egy kis durrogtatással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!