Kövér: Gyurcsány egy gennyedző seb a demokrácia testén

2013. december 29. 16:12

Kövér László elismeréssel beszélt Mesterházy Attila és Bajnai Gordon álláspontjáról a külhoni magyarok állampolgárságának kérdésében. Gyurcsány Ferenc politikai jelenlétét ellenben botrányosnak nevezte.

2013. december 29. 16:12

Kövér László az Echo TV Heti mérleg című műsorának vendégeként többek között a következőket mondta az egyszerűsített honosítási eljárásról:

„Nem kedvelem Bajnai Gordont, az egész csapatát úgy, ahogy van, tokkal-vonóval, a programja – amit egyáltalán lehet tudni – az borzalmas lenne, ha megvalósulna, akár csak részelemeiben, de hogyha ezt az egy dolgot, ezt a kis irányváltást komolyan gondolják, akkor ez mindannyiunk üdvére válik. És hogy aztán van egy Gyurcsány Ferenc nevű képződmény a politikában, amiről hát csak azért kell beszélni, mert akkora botrány, hogy itt van velünk mind a mai napig. Egy gennyedző seb a demokrácia testén az ő jelenléte, azt kell, hogy mondjam. Ezt is szeretném már a múlt ködébe veszve látni. Hogy egyszer és mindenkorra felejtsük el – pontosabban ne felejtsük el, mert az a szégyen, az a barbárság, amit ő elkövetett rajtunk, velünk december 5-én, azt nem szabad elfelejtenünk, mert akkor újra és újra ki leszünk téve annak a veszélynek, hogy valakik ezt újra elkövethetik rajtunk.”

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schiwode
2013. december 31. 00:23
Mintha renitens diákként az osztályfőnökömet hallgatnám az igazgatói irodában. Túláradó arrogancia, semmi más.
Moses Hess
2013. december 30. 14:09
Nagyon kedvelem Kövér Lászlót!
tatka46
2013. december 30. 10:13
Kövér csak a maga és az anyja bunkóságát mutatja az ilyen beszéddel. Az anyja nem tanította meg a kultúrált beszédre, ő pedig alapjából bunkó, a Fidesz legaljasabb szarzsáka, pedig van belölük sok.
potyka
2013. december 30. 09:58
Fletónak a pöcsében is több ész van mint ennek a bunkónak a fejében. :DDDD Ezért ilyen végtelenül aljas Kövér, bizonyára irigy is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!