Így váltják le egymást az Országgyűlés Őrségének tagjai

2013. december 28. 18:07

Különböző alakzatokat vesznek fel, közben körbe-körbe forognak, majd a végén elmennek – nagyjából így lehet összefoglalni azt a videót, ami bemutatja az Országgyűlés Őrségének őrségváltását.

2013. december 28. 18:07

„Minden országban izgalmas látványosság a parlament előtti őrségváltás. Budapesten ez a ceremónia az épületen belül zajlik. Kis ország, szerény kivitelezés. Azért mégis a miénk” – fűzte hozza a YouTube-on a videó feltöltője. A magyar tumblres szcéna ennél jóval szélesebb vigyorral fogadta az Országgyűlés Őrségéről készült felvételt.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megélhetési prolitikus
2013. december 29. 17:22
ha elvégeztek volna egy kezdőrúgást meg egy tizenegyespárbajt az hitelesebb lett volna. a sípot meg fújhatná a rézbőrű obama.
tatka46
2013. december 29. 09:49
Már csak Kövér hiányzik bohóc sipkával a középen. A Qrva anyjukat mindnek erre van pénz az ilyen ingyenélő bohócokra?
dobzselaci
2013. december 29. 09:17
Ezbazmeg... kész!!! Tyúklépésben vigyázzmenet XDDDD Ha ilyet a seregben valaki előadott volna, úgy felrúgják, hogy le se esik. Ahogy fentebb írta valaki, biztos, hogy ezt valami Közeliné elvtársnő tervezte. Mé' nem jáccanak hofi-videókat? Óccsóbb is, szórakoztatóbb is.
dé208
2013. december 29. 09:07
Ezzel a baromsággal lehet négy kilót keresni havonta?+ruhapénz+kafetéria+kiemelt eü. Nincs felvétel ? Nyilván nincs, mert mind rokonok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!