Az Élőlánc indítaná Ángyán mozgalmának jelöltjeit a választáson

2013. december 13. 09:48

Mivel nem párt, így az Ángyán József által életre hívott Tisztesség és Emberség Szövetsége mozgalom nem indulhat a választásokon, de az Élőlánc Magyarországért párt vállalja, hogy színeiben elindulhatnak a mozgalom jelöltjei – tudta meg a PestiSrácok.hu.

2013. december 13. 09:48

Indul a választásokon az Élőlánc Magyarországért, az ökopárt az Ángyán József által életre hívott Tisztesség és Emberség Szövetsége (TESZ) mozgalom jelöltjeit kívánja indítani – tudta meg a PestiSrácok.hu Ács Sándornétól, az Élőlánc Magyarországért elnökségi tagjától, aki egyben a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője is.

Ángyán József mozgalma ugyanis nem párt, így ők nem indulhatnak a választásokon, ebben segítene az Élőlánc, aki sajátjaiként elindítaná a TESZ jelöltjeit. Ács azt mondta a PestiSrácoknak, hogy a TESZ már buzdítja a helyi közösségeket, hogy állítsanak képviselőjelölteket. Azt nem árulta el, hogy eddig összesen hány jelöltet állítottak. A TESZ szerint a helyi közösségeknek a saját soraikból kell olyan hiteles képviselőket a törvényhozásba küldeniük, akik nem a pártközpontoknak, hanem e közösségeknek tartoznak elszámolással.

A PestiSrácok megkereste Ángyán Józsefet is, de egyelőre nem érték utol őt, ezért Ács Sándornétól érdeklődtek arról, Ángyán is indul-e a választáson. Az Élőlánc elnökségi tagja szerint valószínűleg nem, de lehet, hogy akkora lesz rajta a társadalmi nyomás, hogy „bármi előfordulhat”. Ács a saját ambícióiról azt mondta: a jelöltség nem egyéni ambíció kérdése, a közösségnek kell dönteniük, kiket tartanak legalkalmasabbnak arra, hogy képviseljék őket az Országgyűlésben. Ács azt is leszögezte, hogy jelenleg nincs olyan parlamenti párt, amely kedvéért visszalépnének, vagy aki mögé felsorakoznának.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. december 13. 17:15
A Kobor apoca servicekedik.Nyari gumit telire,majd tavasszal a telit nyarira. De ezt mar apoca nem te csinalod,hanem mi.Te meg mehetsz az ujtechnologias aszfaltba.
Stadionisztán jobban teljesít
2013. december 13. 16:16
Az a baj hogy megint késő, már nem fognak tudni felfutni és sok értékes szavazat elfogveszni Svájcban érdekes, nincs 5%-os küszöb, akire pár ezren szavaznak az küldhet legalább 1 képviselőt De hát ott demokrácia van
Stadionisztán jobban teljesít
2013. december 13. 16:15
kamasuka: "Remélem úgy végzitek mint az LMP egyéni jelöltjei úgy ált. az időköziken!" Én megremélem hogy ezt a fideszre érted:) Narancsbirka
imres
2013. december 13. 13:48
Olyan is van? Mijazazélőláncmagyarországértpárt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!