Voksolásra buzdította a diaszpórában élő magyarokat Orbán

2013. november 06. 10:56

A miniszterelnök a Magyar Diaszpóra Tanács ülésén úgy fogalmazott: közös felelősség, hogy ne tékozoljuk el mindazt, amit az elmúlt három évben elértünk.

2013. november 06. 10:56

A jövő évi parlamenti választáson való részvételre biztatta a Magyar Diaszpóra Tanács képviselőin keresztül a diaszpórában élő magyarokat Orbán Viktor miniszterelnök szerdán. A kormányfő szavai szerint így közjogi értelemben visszakapcsolódhatnak majd a nemzet vérkeringésébe. „Közös felelősség, hogy ne tékozoljuk el mindazokat az esélyeket, amelyeket nagyon nehéz, izzadságos és verejtékes munkával” az elmúlt három évben sikerült elérni – mondta a diaszpóra tanács III. ülésén, a Parlamentben.

Orbán Viktor üdvözölte továbbá, hogy fontos nemzetpolitikai kérdésekben egyetértés mutatkozik a magyar politikai élet meghatározó szereplői között. Szólt arról is, jó esély van arra, hogy folytatódjon a diaszpórának indított Kőrösi Csoma Sándor-program.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
armanyi
2013. november 06. 11:38
" hogy ne tékozoljuk el mindazt, amit az elmúlt három évben elértünk." és csak másodsorban az, h a zsírosbödön mellett ti maradhassatok vagy én értettem félre valamit és másról szól a politika?
szalámis hegedű
2013. november 06. 11:10
Sajnos nincs mit szétszórnunk, Viktor. Te már elkótyavetyéltél mindent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!