Egy törölt komment a hvg.hu-ról

2013. november 22. 18:36

A szokásos szerencsenmosdatás a hvg.hu részéről. Gavrát szerencsére kirúgták (nem mondott le önként!), de szelleme tovább él.

2013. november 22. 18:36
Pelle János

A szokásos szerencsenmosdatás a hvg.hu részéről. Gavrát szerencsére kirúgták (nem mondott le önként!) de szelleme tovább él. A bajai videó körül sok minden tisztázatlan, ehhez kétség sem fér. De van egy lényeges momentum, amit kevesen elemeztek.Az hogy milyen célt szolgált a hamisított anyag, amit a hvg.hu, a józan észt és az elemi óvatosságot figyelmen kívül hagyva "hitelesített". A manipulált felvétel Mesterházy titkárságán "landolt", a párt vezetői látták, jóváhagyták Eredetileg a MSZP kongresszusán akarták lejátszani, ahol "lehullott az álarc" Orbán Viktorról. Ha ezt a közvélemény hitelesnek fogadja el a videót, jelentős mértékben befolyásolta volna a 2014 tavaszi országgyűlési választás menetét. Jobban, mint 2002-ben a Kövér "köteles beszéde", amiről azóta köztudott, hogy össze volt vágva, fel volt fújva. Ezúttal komoly horderejű választási manipulációt készítettek elő. Vagyis a tét a "bajagate" ügyben sokkal nagyobb volt, mint bármikor. Ennek megfelelően a közvélemény reakciója is élesebb volt. 

(A hozzászólást, amit szerkesztetlen formában közlünk, eredetileg a hvg.hu Baja után, félhomályban című írásához írta Pelle János, a híroldal korábbi állandó szerzője. A hvg.hu által törölt kommentet Pelle hozzájárulásával közöljük.)

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2014. január 07. 19:16
Ej, ej, kis feledékeny! A minap vontad kétségbe az én értelmi képességeimet, amikor felhívtam a figyelmet a kócos fogú rémséggel kapcsolatban, hogy a shitnyikek megkövethetik Selmeczit, mivel a nevét Kéri nem említette, csak ti asszociáltatok rá. Erre te közölted, hogy ehhez csak minimális logika szükségeltetik és minden gondolkodó embernek evidens a rémség személye. És akkor ez most hogyan? :))
trespass
2014. január 07. 19:16
A szóvivő szó sem hangzott el...
balbako_
2014. január 07. 13:23
Hol szerepel az ítéletben a Fidesz szó? Sehol.
catalina9
2013. december 11. 10:52
Zokni [Hozzászóló kiszűrése] 2013. november 24. 11:40 Zokni gondolkozzon! A Fidesz szállítással és szállítás nélkül is jól pofánvágta a ballibákat. Ha csalt volna, akkor a második fordulót a ballibák nyerték volna. Pont ez volt a bajuk, hogy már ezzel a csalási libsihisztivel is beégtek, ezért kellett a második videó, amivel aztán teljesen tönkrevágták magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!