MSZP: Bizottság elé visszük a MNB kommunikációs tenderét

2013. november 15. 16:41

A számvevőszéki és költségvetési bizottság elé vinné az MSZP a Magyar Nemzeti Bank hatmilliárdos kommunikációs pályázatát.

2013. november 15. 16:41

Szekeres Imre a bizottság MSZP-s tagja jelezte, azonnali tájékoztatást kérnek a hatmilliárd forintos tenderrel kapcsolatban. Így Matolcsy György jegybankelnöknek a bizottság előtt kéne megindokolnia, hogy a tervezett húsz százalékos létszámleépítés mellett, hogyan lehetséges egy ekkora, „Magyarországon sosem látott nagyságrendű” kommunikációs pályázat kiírása.

A Közbeszerzési Értesítőben szerdán jelent meg, hogy az MNB tárgyalásos közbeszerzést írt ki a jegybank általános kommunikációs feladatainak és a Növekedési Hitelprogram (NHP) kommunikációs feladatainak ellátására. A nyertes feladata lesz az MNB számára médiatervezési és médiavásárlási, kreatív tervezési, kivitelezési és gyártási, PR- és rendezvényszervezési, piackutatási, közvélemény-kutatási, elemzési és tanulmányírási feladatok, valamint az ehhez kapcsolódó ügynökségi feladatok ellátása az NHP pénzügyi kerete 0,3 százalékának megfelelő keretösszegben.

A programban 2014. december 31-éig 2000 milliárd forintos hitelkeret áll rendelkezésre az első szakaszban jóváhagyott 750 milliárd forinton felül, így a 0,3 százalék 6 milliárd forintnak felel meg. A szerződés a felhívás szerint 2014. december 31-éig szól.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!