Levélben hívták a Békemenetre dolgozóikat a CBA vezetői

2013. november 12. 15:14

Baldauf László és Lázár Vilmos a levélben azt írta: október 23-a jó alkalom a kormány melletti kiállásra is, és arra biztatták dolgozóikat, hogy akinek fontos az ország fejlődése, az vegyen részt a Békemeneten, mert fontos, hogy az igaz hazafiak támogassák a „legnagyobb formátumú magyar politikust”, Orbán Viktort.

2013. november 12. 15:14

Magánjellegű felhívással fordult a „CBA nagycsalád valamennyi tagja” felé Baldauf László és Lázár Vilmos, ugyanakkor a boltvezetőket arra kérték, hogy az áruházi személyzet valamennyi tagját informálják levelükről, és a benne szereplő „fontos tartalomról” – írja a Népszava.

A levélben a CBA vezetői az október 23-ai Békemeneten való részvételre biztatták a dolgozókat mondván: a forradalom hőseire és mártírjai való emlékezés mellett október 23. jó alkalom arra is, hogy „nemzeti kormányunk iránt érzett szimpátiánkat is kifejezzük”. A CBA vezetői szerint „fontos a megerősítés, az összetartozás, hiszen csak összefogva tudunk gátat szabni és kategorikusan elutasítani a posztkommunista, liberális gazemberek mesterkedéseit, akik lépten-nyomon elárulják hazánkat, külföldi multiérdekeket szolgálnak ki, mindezt úgy, hogy a magyar emberek boldogulását, fejlődését is beáldozzák”.

Lázár Vilmos és Baldauf azt kérte a dolgozóktól, hogy akiknek fontos Magyarország további megerősödése, kiegyensúlyozott és szisztematikus fejlődése, azok vegyenek részt a Békemeneten, és hallgassák meg a miniszterelnök beszédét. „Fontos, hogy mi mindnyájan, a nemzeti érzelmű igaz hazafiak támogassuk a legnagyobb formátumú magyar politikusunkat, nemzetünk miniszterelnökét, Orbán Viktort” – zárták soraikat, majd tájékoztatták a kollégákat a Békemenet indulási helyéről, valamint útvonaláról.

Baldauf László a Népszava főszerkesztőjének, Németh Péternek küldött levelében nem tagadta a Békemenetre való felhívást, sőt örült neki, hogy a közvélemény minél szélesebb rétegeihez eljuttatták gondolatait, és számít rá, hogy más közleményeinek célba juttatásában is segítségére lesz a lap. Emellett megígérte a főszerkesztőnek, hogy ha a Népszava igényli, a március 15-e előtt megjelenő sorait is elküldi majd.

Összesen 325 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2013. november 13. 14:28
Eddig sem vásároiltam a CBA-ban,ezután sem fogok!
egypolgár
2013. november 13. 10:07
Én még emlékszem rá amikor a rendszerváltáskor kivonult a politika onnan ahová nem való. Munkahelyekről,iskolákból, stb... Nincs új a nap alatt, és a fityesz nagyon jól alkalmazza a már-már elfeledettnek hitt pártállami módszereket, az "agitálást". Nem értem! Miért vagytok kiakadva a CBA ügyön? Volt itt már iskolából a gyerekekkel hazaküldött narancs. Volt már misén a hívekkel közlő pap, hogy kire is kell szavazni. Azt hinnénk nincsen lejjebb, de sajnos még mindig van...
tatka46
2013. november 13. 09:28
Kormánypárti tüntetésre kapacitálta dolgozóit a CBA , mint a "szép" Rákosi ídökben, ezt még kommentálni sem kell.Hiába alakul a Fidesz jövő, még megérjük Orbán képeket az iskolákban (Fidesz hívőknek otthon is kötelező) , óvodákban, kórházakban stb.
rezsivédelem3.0
2013. november 13. 09:07
Ha kéthetente otthon vagyok, vásárolni a CBA-ba jártam. Nem politikai, hanem praktikus okok miatt, az van legközelebb. Mostantól inkább kicsit tovább gurulok, és egy msik rohadt multihoz megyek, ahol nem akarnak azonnal az MSZP-Együtt 14 gyűlésre invitálni.De ha igen, oda sem megyek többet. Hányadék ami otthon folyik, egy valódi hányadék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!