Kórházba került Kertész Imre

2013. november 21. 14:57

A Nobel-díjas író az atv.hu szerint a csípőjét törte el. A Honvédkórház későbbre ígért tájékoztatást Kertész Imre állapotáról.

2013. november 21. 14:57

Kórházba került Kertész Imre. Az irodalmi Nobel-díjas, 84 éves író az MH Egészségügyi Központ Honvédkórházban van – erősítette meg az intézmény az MTI-nek.

Az atv.hu szerint az írónak eltört a csípője. A kórház délutánra ígért tájékoztatást az MTI-nek Kertész Imre állapotáról.

Az önéletrajzi ihletésű, a holokausztról és az önkényuralomról szóló műveiért, elsősorban az 1975-ben megjelent Sorstalanságért 2002-ben irodalmi Nobel-díjat kapott, évtizedeken keresztül Németországban élő író nemrég költözött vissza Berlinből Budapestre. Évek óta Parkinson-kórban szenved.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ursula
2013. november 21. 22:41
A magyar egészségügy helyében én kurva óvatos lennék és mihamarabb kivitetném konzultációra, további kezelésre Németországba v. Izraelbe. Ha véletlenül hazai kórházban halálozik el, soha senki nem mossa le a kórházról, hogy direkt, náci módra kisérletezgetve segítették elő a "nagy író" halálát. A kórház meg majd védekezhet az USA-ban indított perek ellen! Amúgy meg mi a faszért keres gyógyulást nálunk olyan ember, aki kis hazánkat ott ütötte, ahol bírta?? Ápolják választott hazájában (lakhelyén)!
balbako_
2013. november 21. 17:55
Itthon, ahol hemzsegnek a nácik a kórházakban is? Ejnye! A drága németeknél akiknél ugyebár nem volt nácizmus - hozzánk képest szinte semmi - nem volt jobb?
apoa
2013. november 21. 17:42
Gondolom ő is kivárja a várólistát? Csípőprotkó 3év.
karakán
2013. november 21. 17:39
na,eddig jól megélt a magyarok antiszemitizmusából,most meg az antiszemita orvosok kezébe tette sorsát,hátha beperelheti utána a magyar egészségügyet! a zsidók ennyit tudnak,meg persze rettegni,fölöslegesen!:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!