Gyurcsány a Híradó riporterét oktatta

2013. november 21. 09:39

A volt miniszterelnök kiakadt, mikor Cserdiben a bajai videóról kérdezte őt a Híradó riportere.

2013. november 21. 09:39

Őszintén szólva unom, hogy a bajai videóról kérdez, és ha nem haragszik, nemtelennek is tartom” – mondta Gyurcsány Ferenc, mikor a Híradó riportere arról kérdezte, fog-e beszélgetni Cserdi polgármesterével a bajai videóról.

Cserdin önnek engem nem a bajai videóról kell kérdeznie. És azt tudom mondani, hogy nem értik önök, hogy mi a tisztesség. És szolgálhatják önök ezt az időnként nyomorult hatalmat, de maguk épp olyan nyomorulttá fognak válni. Inkább hallgassák ennek az embernek a tiszta szavait, és lássanak a szavai mögé. És ne bajai videózzanak, mert le fognak süllyedni arra a szintre, ahova Magyarország nem akar jutni, és szerintem maga sem szeretne jutni” – fejtette ki  a volt miniszterelnök. Az interjú folytatása parádés, mivel a riporter nem zavartatja magát.

Riporter: Bocsánatot kérni jött ide esetleg Cserdibe a cigányoktól a bajai videó után? Ezzel ön szerint kompenzálni lehet, ami ott történt?

Gyurcsány Ferenc: Még egyszer kérdezze meg tőlem, mit kérdezett?

R: Bocsánatot kérni jött-e ide?

Gy.F.: Én? Miért? Maga kér bocsánatot tőlük?

R: Én nem vagyok érintett a bajai videóban.

Gy.F.: Én sem.

R: Az MSZP-n belül viszont feszültségek vannak. Nem gondolja úgy, hogy ön a felelőse ennek?

Gy.F.: Hát nehéz lehet mostanában köztévé-riporternek lenni.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. november 21. 19:57
Reggeltől estig hallgat. Aztán meg hazudik reggel éjjel meg este. Nem én mondom, ő mondja.
S0ma
2013. november 21. 19:21
Valódi bíróságon ezeket az őszinte válaszokat beismerő vallomásként értékelnék. Ha volna valódi bíróság.
atila68
2013. november 21. 19:12
Demagóg e vagy Ferenc?
vidorka
2013. november 21. 19:10
Fantasztikus volt Gyurcsány! A szerencsétlen médiaprostit lealázta mint hajdanán Bauer Tamás az Obersovszkyt! De ezekkel a gerinc nélküliekkel igy is kell. Várom hogy ki lesz a következő a hülye Barna vagy a seggszáj Gulyás netán a Nikagyujika. ..... vagy a rádióból a Halász Zsuzsa netán a Kocsis Éva. Ilyen média prostikat egy valódi politikus úgy kezel, ahogy Gyurcsány kezelte azt a szerencsétlent! Hajrá politikusok adjatok a kontra szelektált seggdugaszoknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!