Nem uszított Devecserben a Jobbik

2013. október 01. 17:25

Bűncselekmény hiányában megszüntette a rendőrség a nyomozást annak a tüntetésnek az ügyében, amelyet jobbikos képviselők és más radikális jobboldali szervezetek részvételével tartottak Devecserben augusztus elején – írja az Origo.

2013. október 01. 17:25

Az Origo arról ír: a rendőrség bűncselekmény hiányára hivatkozva megszüntette a nyomozást egy augusztusi tüntetés ügyében. Devecserben augusztus elején jobbikos képviselők és más radikális jobboldali szervezetek Élni és élni hagyni – demonstráció a jogos magyar önvédelemért elnevezésű tüntetést tartottak. A tüntetés során a romák bűnözéséről, a halálbüntetés visszaállításáról beszéltek többek között, és kődobálás is lezajlott a tüntetők és a romák között.

A rendőrség szerint a tüntetésen nem történt uszítás. Álláspontjuk szerint „a beszédekben elhangzottak egy része sértő lehet a cigányságra nézve, amely erkölcsileg ugyan kifogásolható, de a büntetőjog eszközeivel nem szankcionálható”.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. október 01. 21:20
dehogy,ezek aljas undoritó emberek,szép,tisztességes hazát szeretnének,ahol a polgár nem lopja el a répát a kertedből,meg a szinesfémet,mivel kevés a segély,adjunk több segélyt,többet fognak lopni
Taxin
2013. október 01. 19:10
Eszerint van olyan falu, ahol nem uszitott. Meglepő.
bsandor
2013. október 01. 18:19
miért radikális az ha valaki azt mondja,elegem van a liberálfasiszták által támogatott cigányterrorból
6qwasyx
2013. október 01. 18:05
http://egyenlito.blog.hu/2013/10/01/zsigo_cenzurazta_volna_brody_janost
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!