Kónya: Bajnainak nincs beleszólása

2013. október 01. 11:48

A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke nem bánta meg az Orbán-szobros performanszot. Mint a köztévében fogalmazott, Bajnai Gordonnak ugyan volt véleménye az akcióról, de beleszólása nincs, mivel a Szolidaritás önálló szervezet.

2013. október 01. 11:48

Nem bánta meg az akciót, és teljesen normálisnak tartja azt – nyilatkozta Kónya Péter a köztévé reggeli műsorában. A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szerint a rendezvény a Magyarországon élők hangulatát idézte, mivel „sok kárvallottja van az Orbán-rezsimnek”. Hangsúlyozta ugyanakkor hogy az ő rendezvényeiken még nem gyújtogattak autókat, nem borogattak kukákat és „nem okoztak háborús helyzetet egyelőre”.

Kónya beszélt arról is, hogy Bajnai Gordon tudott a szobordöntésről, de arról nem, hogy azt végig viszik a városon. Mint elmondta Bajnainak volt véleménye a dologról, de mivel a Szolidaritás önálló szervezet, ezért beleszólása nincs abba, amiről a testületük dönt. Szerinte egyébként a Szolidaritás nem szélsőséges, csak egy radikálisabb szervezet.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Taxin
2013. október 01. 21:02
"„Egyre több spontán akció kezd kibontakozni, szabadcsapatok alakulhatnak. Nem biztos, hogy garantálni tudjuk, hogy mindvégig békés marad a rendvédelmi demonstráció!” – mondta. A 168 Órában vele készült interjúból kiderül, hogy elit katonai iskolában tanult a Szovjetunióban. „Péter az érettségi után, 1987-ben a szentendrei Kossuth Lajos Katonai Főiskola mélységi felderítő szakára sikerrel felvételizett. Majd kérte, ő is kint tanulhasson a Szovjetunióban. Magyarország három helyet kapott egy »speciális elit katonai iskolába«, ahol korábban magyarok soha nem tanulhattak. Így a gorbacsovi peresztrojka jegyében ő volt az egyik, akit Lvovba küldtek, öt évre.” – Az intézmény menedéket adott olyan országok magasabb beosztású tisztjeinek is, ahol rezsimváltás volt. Hárman haditudósító szakra jártunk, de képeztek ott kultúrtiszteket, és volt egy harmadik, speciális terület, amelyről már azzal is sokat elárulok, ha nem beszélek róla – mondta a lapnak Kónya Péter." http://mno.hu/belfold/milyen-kepzest-kapott-lvovban-konya-peter-1058538 "szabadcsapatok alakulhatnak. Nem biztos, hogy garantálni tudjuk, hogy mindvégig békés marad a rendvédelmi demonstráció" Anyád, az.
Taxin
2013. október 01. 20:50
Orbánrezsó, az, naplopó szagos szervezeti pöcs. Ezek még mindig kétmillát kapnak a faszverésért?
jumanji
2013. október 01. 20:42
Most hogy Bajnai lefosta a saját bokáját, mindenki mossa ezerrel!!
flyb
2013. október 01. 20:39
Éljen a Szolidaritás!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!