Bajnai szerint véget kell vetni az unortodoxiának

2013. október 02. 14:46

Bajnai Gordon szerint Magyarországot rossz elvek, téves nézetek alapján kormányozzák, ezért a 2014-es választás után véget kell vetni az „unortodoxiának nevezett fényevésnek”. A volt miniszterelnök szerint ostobaság a bankrendszer ellen háborúzni, a magántulajdont pedig tiszteletben kell tartani.

2013. október 02. 14:46

Az Együtt-PM szövetség vezetője, volt kormányfő a Magyar Üzleti Vezetők Fóruma (Hungarian Business Leaders Forum) szerdai budapesti rendezvényén azt mondta: Magyarország elveszítette az államadósság és a megszorítások elleni harcot, miközben a növekedés nem indult be.

Véleménye szerint ezért az új kormánynak olyan közhelyek kimondásával kell kezdenie munkáját, mint hogy a kapitalizmus alapja a bizalom, a jogállamiság, hogy erős államhoz erős, nem az államtól függő jövedelemmel rendelkező középosztály szükséges, illetve hogy a magántulajdont tiszteletben kell tartani.

Bajnai Gordon veszélyesnek nevezte a közműcégek államosítását, és hangsúlyozta: ostobaság a bankrendszer ellen háborúzni, mert hitel nélkül nincs gazdasági növekedés.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2013. október 03. 20:01
Magyar ország két csoportra osztható egy nagyobb népesség a Hungaristák, és egy hupikék törpe kisebbség a Hungaro-csellisták Gordonkával Kónyával, és Dopemannal.
Krupp Skya
2013. október 03. 06:05
Libás Gordon, politikai opera három felvonásban cim: Hat tyúk tava Szereplők: Ló Hengrin: Bajnai Gordon Diszlet Hungarocell liba. I. Felvonás: válságkialakítás II.Felfonás : válságkezelés III. Felvonás visszatérés Hungáriába Klinton néni hungarocell libáján, majd elénekli a nagy áriáját az Internacionálét, kísér a zümmögőkórus: Kónya Péter, és Pityinger Dopeman . Jegyek a XIII. kerületi pártbizottságon vagy a szomszéd kocsmában Szanyi Tibornál kaphatók 9.000 Ft-os egységáron, nyugdíjasoknak Bokros kedvezmény.
nyugalmazott tanár
2013. október 03. 06:04
"...a magántulajdont pedig tiszteletben kell tartani. " Nem a buta libatenyésztő parasztokét vagy a nemzeti tulajdont, hanem az olyan kiváló üzletemberekét, mint Bajnai úr, Gyurcsány úr és a többi kiválóság.
MacElek
2013. október 02. 23:50
Bajnai már egészen átvette a harcos retorikát. Egy szende kisfiútól viszont ez nem túl hiteles. Főleg ha még sumákol is, és nem vállalja férfi módjára a tetteit. Ahhoz előbb kicsit fel kéne ülnie a gázrezsóra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!