Tanévet nyitott Gyurcsány

2013. szeptember 02. 08:40

Gyurcsány szerint nem csak a tanároknak, diákoknak lesz küzdelmes évük, hanem Magyarországnak is.

2013. szeptember 02. 08:40

Aki ismer bennünket, aki ismer engemet, aki ismeri a Demokratikus Koalíciót, az tudja: nem adjuk föl! Nem engedjük meg!” – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke vasárnap. A volt miniszterelnök elmondta, hogy „a mai hatalmasokat, akik tönkretették ezt az országot és rossz levegőjűvé tették; ezeket el fogjuk küldeni: nem kicsit, nagyon”.

Gyurcsány Ferenc szerint az emberek többsége fél, pedig el kell hinni, hogy akik a szabadság és a demokrácia ügyét képviselik, „ők Magyarország jobbik fele”. Gyurcsány elmondta, hogy ő azt akarja megtanítani gyermekeinknek, amit ő nem tud. A volt miniszterelnök szerint nem baj, ha az ellenzékiek nem értenek egyet, de vannak alapvető dolgok, amik összekötik őket.

Mi nem egymás megölésére, nem egymás kiszorítására szövetkezünk” – utalt Gyurcsány arra, hogy a DK-t láthatóan ki akarják hagyni az ellenzéki együttműködésből, majd elmondta, hogy ő senkitől sem fog kérni semmit. „Aczél Endre (valójában György – a szerk.) forog a sírjában” – utalt Aczél Györgyre a miniszterelnök az Alföldi elleni tüntetéssel kapcsolatban.

A DK elnöke Trianonnal kapcsolatban elmondta, hogy szerinte az az ország őrült, amely nem győzelmeit ünnepli, hanem tragédiáit. „A seb azzal gyógyítható, hogy az ember egészséges lelkületű lesz és marad” – jelentette ki Gyurcsány, aki a saját személyét ért támadásokkal kapcsolatban is megszólalt: „ha végképp nincs megoldás a jelen problémáira, akkor gyurcsányozunk egy kicsit: én magam egy társadalompszichológiai jelenség vagyok kérem szépen, kettő miatyánk után el kell mondani három gyurcsányt, és nem kell bevenni az esti nyugtatót”.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. szeptember 02. 21:36
Érdemes megnézni hang nélkül. Mussolini, vagy H.Adolf sokat tanulhatott volna tőle.
atila68
2013. szeptember 02. 21:34
Szegény hülye. Szakdolgozat elő került már?
gudmen
2013. szeptember 02. 21:29
szakdoga megvan?
ciseaux
2013. szeptember 02. 18:22
"tanévetnyitottgyurcsány" Ez valami politikai pederasztizmus? Ki engedi ezt a szociopatát gyerekek közelébe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!