Schmuck „szépkorúbarát” élelmiszerboltot avat

2013. szeptember 30. 11:27

A Nyugdíjasok Világnapján, október elsején „szépkorúbarát” közértet avat a XIII. kerületben Schmuck Andor, a Tisztelet Társaságának ügyvivője - írja a HVG.hu.

2013. szeptember 30. 11:27

A HVG.hu cikke szerint október elsején, a Nyugdíjasok Világnapján nyit meg egy „szépkorúbarát” élelmiszerboltot Schmuck Andor a XIII. kerületben. Az üzlet a nyugdíjasoknak kínál majd kedvezményeket, de nagyító-pontok is segítik majd a szépkorúakat, hogy el tudják olvasni a termékekre apró betűkkel írtakat is.

A Tisztelet Társaságának ügyvivője, Schmuck Andor a megnyitón védnöki táblát avat, és köszöntőt is mond majd. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rambler
2013. szeptember 30. 13:43
Azon gondolkodom hogy van-e még ennél lejjebb amit Schmuck csinál. Évekig a nevét sem hallani (addig jó,most sem kéne),de ahogy közelednek a választások elnézést kér a zsidóktól a maszop-jobbik miatt,a szobordöntés miatt a jobboldaltól,"szépkorúbarát" élelmiszerboltot avat... Gyönyörű a lista Andor,de most már pihenj egy picit... Ja,és még a mennyasszonya is elhagyta. Nem lehet könnyű manapság Schmuck Andornak lenni.
Odoaker
2013. szeptember 30. 12:47
Csak ne a szegény rezgő csontú nénikhez igazítsák az ajtószélességeket - hogy fér akkor be a barátunk?!
orion
2013. szeptember 30. 12:24
Hehe, majd beküldöm a zembert vásárolni. Remélem, nem kizáró ok, hogy nem kell neki szemüveg. Ez a kerület egy vicc, tényleg már csak a kis Schmuck hiányzik ide.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!