Orbán Viktor Kötcsén: A rezsiharc éve következik

2013. szeptember 15. 17:36

Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy 2014 a rezsiharc éve lesz, mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Kötcsén. Orbán megalkotná a közműszolgáltatási törvényt, amely kizárja a profitot a lakossági közműszolgáltatásoknál.

2013. szeptember 15. 17:36

„Nagy ellenállásra számítok, kísérletet fognak tenni arra, hogy visszaemeljék a rezsiárakat. Fel fognak vonulni velünk szemben a külföldi kézben lévő nagy energiaszolgáltatók és a mögöttük lévő politikai erők is. Nekünk azonban egyszer és mindenkorra le kell zárnunk azt a korszakot, amelyben nyerészkedni tudtak az energiaszolgáltatók az embereken” - fogalmazott Orbán Viktor Kötcsén.

Meg kell tehát alkotni a közműszolgáltatási törvényt, amely kizárja a profitot a lakossági közműszolgáltatásoknál, vonta le a következtetést a kormányfő. A 2014-es választásnak tehát számos tétje van, de az emberek szempontjából a legfontosabb a rezsiharc – szögezte le Orbán Viktor. A Kötcsei Polgári Piknik a Polgári Magyarországért Alapítvány hagyományos rendezvénye, amelyet ezúttal is zárt körben tartottak meg.

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2013. szeptember 16. 20:42
Kiváncsi vagyok a technikai kivitelezésre. Több közszolgáltató mind a lakosság, mind az ipar stb. felé szállít. Ebben az esetben szét kell válniuk egy lakossági és egy "egyéb" cégre, mely utóbbi már nem non-profit jellegű...
liberálzöld.
2013. szeptember 16. 13:38
Itt nem a párt a hunyó! Hanem az egyén! Pártfelhatalmazás nélkül finanszírozta a közreműködőt. Bár lehet, hogy kicsit több költségtérítést kapott az adott időszekban. "Fizettek a rezsicsökkentésre aláírást gyűjtő aktivistáknak Aláírásonként 100 forintot fizetettek a rezsicsökkentés támogatására indított aláírásgyűjtés aktivistáinak – állítja a hvg.hu a birtokába került hangfelvételek alapján. A lap szerint az a fideszes politikus, akiről felvétel is készült, beismerte, hogy "szerényen jutalmazta" az önkénteseket, de azt állítja, hogy a párt tudta nélkül, saját jövedelméből tette."
tatka46
2013. szeptember 16. 10:16
Lehet itt adok, kapokat csinálni ettől nem lesz olcsóbb a 380ft kenyér,a 430 ft benzin stb. Lehet itt a jobbosoknak Orbán seggét véresre nyalni de a sok százezer munkanélkülinek nem jön a beígért munkahely, nem közmunka , munkahely. Nem is tudom a jobbosok , Orbánnal miért nem teljes körű államosítást választják, vissza az MKP-hoz.(Magyar KommunistaPárt)Hisz tele vannak a fidesz sorai velük.Ki az unióból,lezárni a határokat úgy is ezt pedzegetik a jobboldalon.Á úgy szar és unalmas az egész ahogy van.
ormányos csillós
2013. szeptember 16. 09:44
A cigánybűnözés elleni harc éve mikor lesz, Viktor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!