Éhségsztrájk kezdődött Orbán háza előtt

2013. szeptember 03. 10:36

Orbán Viktor miniszterelnök budapesti háza előtt kezdett 72 órás éhségsztrájkot a devizakárosultak 10 képviselője kedd reggel.

2013. szeptember 03. 10:36

A tiltakozást szervező Nem adom a házamat mozgalom szóvivője, Póka László az éhségsztrájk megkezdése előtt elmondta, hogy a bankoktól teljes kártalanítást, a végrehajtási eljárások azonnali leállítását és felelősségre vonást követelnek. Hozzátette: nem támogatják a kormány és a bankszövetség közötti, a devizakárosultak segítését célzó tárgyalásokat, mert álláspontja szerint az csak a bankokat mentené meg költségvetési forrásokból.

Orbán Viktor budai házát civil- és egyenruhás rendőrök őrzik, de az utcát nem zárták le a forgalom elől.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2013. szeptember 03. 16:06
"Korunk nagy hazugságai: A jóléti Magyarország ígérete ...AZ UTÓBBI 23 ÉV EREDMÉNYEI ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK! SEMMIVEL SEM LEHET MENTEGETNI AZT A RENDSZERT, AMELYIK MÉG A KIINDULÁSI PONT, A 80-ES ÉVEK VÉGÉNEK EREDMÉNYEITŐL IS ELMARAD - AZ ÚN. INFORMÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI FORRADALOM VILÁGÁBAN. - Azt a rendszert, amelyik 400 ezer létminimum alatt élőből 23 év alatt 4 milliót csinált! - Azt a rendszert, amelyben 400 ezer felnőtt és 270 ezer gyermek éhezik a XXI. században! - Azt a rendszert, melyben legalább 250 ezer magyar gyertyafény mellett tölti az estéit. (csak azért nem több, mert a "talpraesettebbje" lopja az áramot) - Azt a rendszert, amely a külföldi pénztőkének engedve több tízezer családot rakott ki az otthonából - Azt a rendszert, ahol (főleg a keleti részeken) százezrek rettegnek a kritikán aluli közbiztonság miatt. - Azt a rendszert, amely 800 ezerrel csökkentette a lakosság létszámát - Azt a rendszert, amely bevezette, és eltűri a magyarok számára szégyenletes és megalázó gender-ideológiát. - Azt a rendszert, amely a külföldiek kezére juttatta a magyar termelési kapacitások és természeti erőforrások többségét. Az ország gyakorlatilag alárendelt rabszolgamunkát végez a nyugatnak, ezt most már senki sem tagadhatja. Ha nem akarnak ilyen csúnyán fogalmazni a demokráciát védelmező talpig úriemberek, akkor azt szokták mondani, hogy az általunk végzett munkák hozzáadott értéke csekély, és ezt növelni kellene. Oh bizony. De azt már nem teszik hozzá, hogy a politikai elitünk által felvállalt és pénzügyi alárendeltségünk által determinált autó-összeszerelési, biztosítási ügynöki és Tesco-pénztárosi munkák hozzáadott értékét elég nehéz növelni, és amíg ez marad a profilunk, addig esély sincs ezen változtatni. A GLOBÁLIS TŐKE ÉS A MULTINACIONÁLIS TERMELÉSI MONSTRUMOK JELENLÉTÉBEN ÉS ÁRNYÉKÁBAN SOHA NEM ALAKULHAT KI EGY EGÉSZSÉGES GAZDASÁGI SZERKEZET AZ ORSZÁGBAN. EZEN SZEREPLŐK ITTLÉTE A HAZAI VÁLLALATOK GYENGESÉGÉNEK ÉS TÖMEGES MEGSZŰNÉSÉNEK LEGFŐBB OKOZÓJA!"
kata
2013. szeptember 03. 15:06
Mélységesen szégyelljék magukat. Miért vettek fel hitelt?
Szarvasember
2013. szeptember 03. 13:46
Olyan, mintha a Mikulás háza előtt tüntetnénk december elsején, hogy hozzon ajándékot a gyereknek.
Toportyán tiszteletes
2013. szeptember 03. 13:42
Viktorbánnak csak a nyaloncai fontosak,most tanulja a magyar!Aki nem nyal az éhenhal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!