Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Marekné: Új feladatokat is hoz az új tanév

2013. augusztus 28. 17:33

Az új tanév új, nagy feladatokat ró az iskolaigazgatókra, valamint a tankerületi igazgatókra is - jelentette ki a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) elnöke az intézmény Egerben tartott regionális szakmai tanévnyitóját megelőző sajtótájékoztatón.

2013. augusztus 28. 17:33

Marekné Pintér Aranka elmondta: „az első klikes tanév” elé szervezett egri szakmai fórumra Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye állami, a Klik fenntartásában működő oktatási-nevelési intézményeinek vezetői kaptak meghívást.

A szakmai tanácskozást összekötötték egy olyan előadással is, amely segít az igazgatóknak a vezetői szerep értelmezésében, abban, hogy szakmai vezetőként és a közösség részeként értékeket őrző és értékeket adó munka irányítói legyenek - tette hozzá a Klik elnöke.

Marekné Pintér Aranka kérdésre válaszolva rámutatott: az intézményvezetőknek nagyfokú szervezőkészségre van szükségük. Emlékeztetett arra, hogy indul egyebek mellett a hit- és erkölcstanoktatás, és az új pedagógusfoglalkoztatás új munkarendjének megszervezése is komoly feladatot jelent.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!