Lövöldözés volt a Móricz Zsigmond körtéren

2013. augusztus 16. 07:35

Több lövést leadott egy férfi csütörtök este a budapesti Móricz Zsigmond körtéren és egy ottani gyorsétteremben. A lövöldözésben senki sem sérült meg. Az MTI értesülései szerint az az S. Ábel lövöldözhetett, aki a bíróság első fokú ítélete szerint meg akarta ölni ELTE-s diáktársait.

2013. augusztus 16. 07:35

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a férfi a téren a levegőbe, majd egy ottani gyorsétteremben a mennyezetbe lőtt és ismeretlen helyre távozott. A férfit keresi a rendőrség. Az ügyről részleteket kora reggelre ígért az ügyeletes.

Az MTI az ügyet jól ismerő, névtelenséget kérő illetékestől úgy tudja, hogy a személyes tárgyait hátra hagyó férfi az az S. Ábel, akit májusban első fokon két és fél év börtönbüntetésre ítélt a Fővárosi Törvényszék egyebek mellett emberölés előkészületének bűntette miatt. S. Ábel a vád szerint a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen több diáktársának megölésére készült 2006 és 2010 között.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. augusztus 16. 09:51
Májkrémnek van alibije?
kispufi
2013. augusztus 16. 09:42
a fő, hogy minden rendű és rangú abnormalitásnak meglegyen minden rendű és rangú joga. a normalitásnak pedig csakis a kötelezettsége.
ketroot
2013. augusztus 16. 09:22
Komolyan mondom ilyen telibebaszott kretén ország nincs még egy, mint ez!
tapsihapsi
2013. augusztus 16. 09:20
ez meg fog ölni vkit a végén ha csak nem zárják be végleg!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!