Nincs lezárva a felcsúti stadionhoz vezető út

2013. július 23. 10:31

Ami Bajnai Gordonnak nem sikerült, az könnyedén ment a NolTV riportereinek. Ugyanazon a bekötő úton jutottak el a Felcsúton épülő stadionhoz, mint amin Bajnait nem engedték be.

2013. július 23. 10:31

Előző héten még magánút volt az a bekötő út, ahol Bajnai Gordon Felcsútra kívánt eljutni. Ezen a héten már senki nem védte az utat, könnyedén lehetett elmenni az épülő stadionhoz, ahol egy biztonsági őr is csupán arra kérte meg a riportereket, hogy a vonalon belül ne tartózkodjanak. Az őr elmondta, hogy a vezetők nagyon odafigyelnek azóta, mióta lent járt Bajnai Felcsúton, és aki „kicsit olyanabb”, azt kirúgják. Sajnos azt nem fejtette ki, mit jelent az, hogy olyanabb.

A riporterek a labdarúgó akadémia parkolójában megtalálták azt az autót, amely követte Bajnai Gordon buszát.

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. július 23. 21:13
Amiről szó van az nem érdekel,viszont bennem is kezd egy bizonyos gyűlölet kialakulni a senkik ellen.VLÓSZÍNŰLEG A VÁLASZTÁSOKAT MÁR NEM ÉLEM MEG DE KÉREK MINDEN JÓZAN GONDOLKODÁSÚ MAGYAR EMBERT,HOGY NE ENGEDJÉK A HATALOM KÖZELÉBE VOLT BALOLDALNAK NEVEZETT BÖRTÖNTÖLTELÉKEKET SEM A HÜLYE JOBBIKOSOKAT.Ha megérem segítek.Kell még 4 év hogy az ország rendbe jöjjön.
VakzKommondor
2013. július 23. 21:09
Nem tudom mit nyafogtok. Eddig nem lehetett tudni mire lopják le a befizetett adónkat. Most már tudjuk. Nyíltan lopnak. Ti és én építjük a miszterelnö kúr álmait. Adózz magyar!!
Toportyán tiszteletes
2013. július 23. 19:55
300 csuti ünnepelte meg a feljutásukat az élcsoportba,kicsit korai még oda a stadion,HAHA!
qccqccqcc
2013. július 23. 19:52
ÍPersze, persze. Mennyi ideig volt lezárva a Kossuth tér, kommancsok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!