Szabadlábon védekezhet a molesztálással gyanúsított kalauz

2013. június 27. 21:23

Szabadlábon védekezhet az a jegyvizsgáló, aki a megalapozott gyanú szerint június 6-án a Szihalom és Füzesabony között közlekedő személyvonaton molesztált egy 14 éves lányt – mondta a megyei főügyészség sajtószóvivője csütörtökön az MTI érdeklődésére.

2013. június 27. 21:23

Konkoly-Thege László közlése szerint a gyanúsítottat szerdán hallgatták ki Egerben, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon. A kalauz tagadta a bűncselekmény elkövetését, vallomást nem tett.

Az ügyészség nem kezdeményezte előzetes letartóztatását, mert a büntetlen előéletű férfi önként jelentkezett a rendőrségen, és egészségi állapota miatt szökésétől nem kell tartani. Az ügyben az eddig felderített tanúk túlnyomó része már vallomást tett, így a gyanúsított a bizonyítási eljárást sem tudja nehezíteni, és a bűnismétlés veszélye sem áll fenn – mondta a sajtószóvivő.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!