Orbán: Jobban teljesítünk a rendvédelemben

2013. június 30. 09:57

A miniszterelnök az NKE tisztavatóján jelentette ki: hazánk teljesítménye az utóbbi három évben a rend és biztonság területén is nagyobb lett. Ma már nem kell attól félni, hogy egyenruhába bújtatott félkatonai szervezetek masíroznak az utcákon - szögezte le Orbán Viktor.

2013. június 30. 09:57

Magyarország ma már erős, és jobban teljesít a rend és a biztonság védelme területén is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara tisztavatási ünnepségén, a budai Várban.

Az elmúlt három évben az ország állampolgárainak nem kellett csalódniuk a rendőrségben, az ugyanis az átalakításokkal alkalmassá vált arra, hogy megvédje az embereket – mondta a kormányfő, hangsúlyozva, ma már nem kell attól félni, hogy egyenruhába bújtatott félkatonai szervezetek masíroznak az utcákon.

Orbán Viktor kiemelte: Magyarország ma már jobban teljesít a rend- és biztonságvédelem területén is, képes megvédeni magát és polgárait akár a bűnözőkkel, akár a természeti csapásokkal vagy a környezeti katasztrófákkal szemben is. Az elmúlt hónapokban ezt többször is meg lehetett tapasztalni, legutóbb a dunai árvíznél – tette hozzá.

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2013. július 01. 12:02
költöztesd magad mellé a rejtett erőforrásaidat viktor, és akkor a magyaroknak sem kell rettegniük.
Wazze
2013. június 30. 23:41
Orbán Viktor! Menj te a telibevert mocskos, hazug, cigány kurva anyádba!
Justicia
2013. június 30. 19:38
Ez a "jobban teljesít" szöveg nagyon fura. A gyakorlatban azt hallani, hogy "jobban dolgozik, főz, kapál, takarít stb. A jobban teljesítést eddig csak az ágyban végzett tevékenységgel kapcsolatban hallottam (elegáns megfogalmazásként).
dönci5
2013. június 30. 19:19
Nem lep meg. Mi mindenben, természetesen ebben is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!