Nevet változtatott Bokros Lajos

2013. június 21. 18:38

Magyar Lajos lett Bokros Lajosból, és a Modern Magyarország Mozgalom elnökségének többi tagja is szimbolikusan Magyarra változtatta vezetéknevét. A párt így tiltakozik az ellen, hogy szerintük a jobboldali pártok akarják megmondani, ki magyar és ki nem.

2013. június 21. 18:38

„MoMa-könyvvezető” előtt szimbolikusan Magyarra változtatták vezetéknevüket a Modern Magyarország Mozgalom elnökségének tagjai. A párt bírósági bejegyzése apropóján tartott sajtótájékoztaton azzal indokolták lépésüket: elegük van abból, hogy az úgynevezett jobboldali pártok ki akarják sajátítani a magyarságot. Bokros Lajos pártja szerint magyar az, aki annak vallja magát – írja a Népszabadság.

A lap szerint Bokros Lajos arról is beszélt, hogy az EU jobban képviseli hazánk érdekeit, mint a kormány: míg az Orbán-rezsim értelmetlen szabadságharcot vív, addig az EU intézményei felemelik szavukat a magyar demokráciát a kormány részéről fenyegető veszélyek ellen. Az EP-képviselő szerint fontos, hogy a kormány demokratikus deficitje folyamatos megfigyelés és kritika tárgya legyen. A Modern Magyarország Mozgalom vezetője azt is mondta: kérik az EU-t, hogy küldjenek Magyarországra választási megfigyelőket, mivel úgy vélik, hogy az Orbán-kormány csak a „saját korrupt és élősdi csoportja hatalmának meghosszabbítására tör”, amiben benne van a választási csalás esélye is.

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. június 23. 08:31
Magyar szlogen! Magyar Lajost a Magyar nyugdíjasoknak! Prutty!
Next adósság
2013. június 23. 08:27
"Sajnos a magyarok még mindig Kádárt várják vissza. Nem fog ujjá születni ,ellenben ha nem egy Bokros szerű politikus kerül hatalomba..... " Te tévedsz, hogy a magyarok Kádárt várják vissza, én speciel Bokrost várom vissza, de Bajnai helyére. Bokrosra akár 10-12 db libát is rá lehetne bízni a legelőn, mert a libákat nem tudná betenni a Budapest Bankba mint 1997-ben a magyarok nyugdíját, ami még most is hiányzik azoknak akik még nem fagytak meg Magyar Lajos nyugdíjából ennyi áldozatot azért hozhatnak a nyugdíjasok egy ilyen kiváló panamában végzett Magyar Lajosért. Gondolj bele mekkora turista forgalom lenne Rigómezőn özönlenének a látogatok megtekinteni MO. egyetlen Panamában végzett libapásztorát. Magyar Lajos így kurvára feltudná lendíteni az idegenforgalmat a másik négy Magyart is tudná alkalmazni Magyar Erzsike tojózná a másik három gúnárt. Prutty!
1120
2013. június 23. 02:21
Pálffy G. is már minden volt, csak akasztott ember nem! :D
1120
2013. június 23. 02:16
Jézusmária! Tényleg mindig van lejjebb! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!