Mesterházy: Még nincs meg a miniszterelnök-jelölt

2013. június 04. 18:14

Továbbra is egyeztet az MSZP Bajnai Gordonnal, illetve az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetséggel a közös miniszterelnök személyéről – jelentette ki Mesterházy Attila kérdése válaszolva kedden Egerben.

2013. június 04. 18:14
Az MSZP elnöke, a párt egri nagygyűlését megelőző sajtótájékoztatón egyben cáfolta az a sajtóértesülést, miszerint a szocialista párt vezetése döntést hozott volna arról, hogy mindenképpen őt jelölik az MSZP miniszterelnök-jelöltjének és erről nem egyeztetnek tovább.
 
Ilyen döntést a párt elnöksége nem hozott. A közös listában, a közös jelöltekben hisz a szocialista párt, hiszen „csak így biztosítható Orbán Viktor rendszerének lebontása” – fogalmazott Mesterházy Attila, hozzátéve: ugyanakkor versengés természetesen létezik a miniszterelnök-jelölti posztért közte és Bajnai Gordon között.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. június 05. 07:29
"a Fővárosi Törvényszéken még nem jegyezték be a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 Választói Szövetséget, a bíróság hiánypótlásra kötelezte a pártot. " Lehet márfelesleges is.
kuwiq
2013. június 05. 06:35
Na, mára csak kibújt a szög a zsákból: http://mno.hu/ahirtvhirei/mesterhazy-kimondta-az-egesz-baloldal-jeloltje-akar-lenni-1165104 "110 százalékos elhatározása, hogy az egész baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje akar lenni – mondta el Mesterházy Attila a Hír TV kérdésére az MSZP elnökségi ülésének szünetében." Ezek szerint jól sejtettük, a turbó antré utáni látványos visszaesést, és persze a személyi változásokat a kormányzatban követően kisbőgőt félig-meddig ejtették az amcsik.
cutcopy
2013. június 05. 05:07
"Mesterházy: Még nincs meg a miniszterelnök-jelölt" Nem újdonság, nálatok ez még kormányon is dilemma volt 2009-ben..
ballada
2013. június 05. 03:55
Mesterházy: Még nincs meg a miniszterelnök-jelölt De már van Besúgó aki ellenőrzi a választási tisztaságot.A baloldal körbenézett, hol talál elég kétes tisztaságú egyént, akik a mocskos rágalmaktól már a kezdet kezdetén sem riadnak vissza. http://mno.hu/vezercikk/besugo-ellenorzi-a-tisztasagot-1165124
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!