Magyar Róbert: Orbánról faggatott Portik

2013. június 10. 12:35

A Pesti Srácok interjút készített a Fekete Sereg tényleges életfogytiglani fegyházra ítélt vezetőjével.

2013. június 10. 12:35

Magyar Róbert egyebek mellett arról beszélt, hogy amíg házi őrizetben volt, többször is járt nála Portik Tamás, aki szabadulást ígért neki cserébe azért, ha segíteni tudná az MSZP-t Orbán Viktorról, illetve a Fideszről szóló információkkal.

A Fekete Sereg vezetője elmondta azt is, hogy szerinte koncepciós per áldozata lett, amelyet a Vizovizcki-ügyben is érintett korrupt rendőrök kreáltak ellene. Szerinte az Orbán Viktorral közös képe – amely álítása szerint spontán készült – is a rendőrségtől kerülhetett ki a 168 Órához. Magyar Róbert szerint azért kreáltak belőle maffiavezért, hogy így járassák le Orbán Viktort.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GáborGábor
2013. június 10. 19:28
Igen, bár az elmúlt hetek eseményei után a maffiát baloldalinak vagy a baloldalt maffiózónak titulálni talán mégsem pőreség?!...:-)
kamasuka
2013. június 10. 15:06
Ez kb. olyan, mintha Májkrém védené Orbánt, csak hogy ne bannolják ki véglegesen a mandiról. ;)
GáborGábor
2013. június 10. 13:56
Maffia baloldal terjeszkedni akart?! Portik, Vizo,Doszpot , zuschi, Hunvald, Fürst mellett jól mutatott volna Magyar Róbert meg a fekete sereg is?! Döbbenetes, ezeknél a balosoknál soha sincs vége, mindig tudnak lejjebb és lejjebb menni ... A miniszter lánya (keleti) aki kurva és strici, most meg éppen ukran gengszterrel dug, a kilopott illiardok
becike4
2013. június 10. 13:30
Konkrétan a Viktorra gondoltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!