Lemondatnák Redinget a szellemi honvédők

2013. június 24. 12:42

A Szellemi Honvédelem Mozgalom nyílt levelet írt uniós biztosnak. A szervezet szerint Viviane Redingnek le kellene mondani összes uniós posztjáról, ha tényleg a jövő évi magyar választások legitimitásának gyengítésére törekszik.

2013. június 24. 12:42

A Szellemi Honvédelem Mozgalom (SZHM) szerint Viviane Reding uniós biztosnak le kell mondania valamennyi az EU-ban betöltött tisztségéről, amennyiben valóban a jövő évi magyarországi választások legitimitásának gyengítésére törekszik – jelentette ki a mozgalom létrehozását kezdeményező Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke hétfőn, budapesti sajtótájékoztatóján.

Csizmadia László közlése szerint az SZHSZ, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány nyílt levelet küldött az uniós biztosnak. Ebben úgy fogalmaztak, hogy amennyiben szándéka valós, akkor az igazságügyi biztos „a legszentebb európai demokratikus és emberi jogi értékeket gyalázta meg, valamint lábbal tiporta a nemzeti szuverenitás értékét”.

A CÖF vezetője felidézte, hogy sajtóértesülések szerint Viviani Reding a Bilderberg-csoport június eleji angliai konferenciáján arról beszélt, egyeztetett civil szervezetekkel és Bajnai Gordonnal, hogy elhitessék, Magyarországon a félelem uralkodik és az emberek nem mernek szabadon szavazni.

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. június 24. 18:08
Én a szellemi honvédőket mondatnám le. Magyar állampolgárságukról. Észak-Korea biztos örülne a vérfrissítésnek.
mustármag
2013. június 24. 16:53
Tisztel Uram, Reding lemondását követelő levelet sokan aláírnánk.
BőröndÖdön
2013. június 24. 16:36
Ezek a szellemi honvédok,olyanok,mint a munkásőrök voltak,csak -egyelőre- kalasnyikov nélkül??Rajtunk röhög a világ,köszönet a baltásnak!!
Toportyán tiszteletes
2013. június 24. 16:29
Volt komcsi nyaloncokból álló szellemi honvédők,amit közpénzek lenyúlására grundolt a narancsmaffia!Lassan elérjük a legalját mindennek,félelmetesen hülyék ezek a narancsvakegerek!Ütni vágniuk kéne a csuti gátonfutkosót amiért a nemzet jövőjét lopja el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!